آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه فاج آلبالو و بادام

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه فاج آلبالو و بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای4 6 نفر

خامه‏ وانیلی (اختیاری) به مقدار لازم
عصاره بادام 1/2 قاشق چای خوری
آلبالو منجمد 3/4 پیمانه
شکلات سفید (تکه ای) 340 گرم
کره 1/4 پیمانه
شیر 2/3 پیمانه
پودر قند 2.5 پیمانه
بادام خرد شده 3/4 پیمانه

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

2-بادام را کف سینی فر بریزید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه آنها را برشته کنید. در این فاصله دو تا سه بار آنها را هم بزنید تا نسوزند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

3-کف سینی فر فویل قرار دهید. روی فویل را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

4-دیواره‌های قابلمه بزرگی را چرب کنید. در یک قابلمه دیگر شیر، کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید.

5-آنها را روی حرارت ملایم حرارت دهید تا شکر حل شود. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا نیم‌جوش شود و ۵ دقیقه بدون هم زدن بگذارید روی حرارت بماند.

6-حرارت را کم کنید. شکلات سفید را اضافه کنید. هم بزنید تا شکلات سفید حل شود و مایه حالت خامه‌ای و نرم پیدا کند.

7-از روی حرارت بردارید، میوه خشک، بادام خرد شده و عصاره بادام را به آن اضافه کنید.

8-فورا فاج را روی سینی آماده شده پهن کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

9-هنگامی که فاج سفت شد، آنها را به مکعب‌های یک اندازه برش دهید و در صورت تمایل با خامه وانیلی سرو کنید.

سایر نکات

فاج، نوعی خوراکی شیرین است که از مخلوط شکلات، شیر و قند درست می‌شود. در این پست نوعِ بادامی با طعم و تکه‌‌های آلبالو می باشد.
طرز تهیه فاج آلبالو و بادام

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی