آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

آموزش پخت انار پلو برای شب یلدا

آموزش پخت انار پلو برای شب یلدا

انار پلو

انار پلو یکی از جالب ترین و متفاوت ترین غذاهایی می باشد که میتوانید با پخت آن متفاوت بوده و در شب یلدا مهمون هاتون رو برای میل آن دعوت کنید…

مواد لازم برای پخت انار پلو :

برنج                        2 لیوان
دانه انار                   1 لیوان
سینه مرغ                2 عدد
گشنیز خرد شده     1 لیوان
پیاز                         2 عدد
خلال پسته              نصف لیوان
زعفران دم کرده      3 قاشق غذاخوری
نمک                         مقدار لازم

طرز تهیه انار پلو :

سینه های مرغ را به همراه 1 عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و 2 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند ، سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می فشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).

در یک قابلمه یک عدد پیاز را تفت بدهید و بعد مرغ و سپس دانه انار و گنشنیز را اضافه کنید و خلال پسته را در آخر کمی تفت بدهید و لابه لای برنج بریزید و در آخر روی برنج زعفران آب کرده بریزید مقداری هم برای تزیین روی آن بگذارید.

منبع :wisgoon.com

باز نشر : هفت گنج

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی