آموزش طرز تهیه شیرینی با کرم شکلاتی فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
90 گرم کره
5 گرم وانیل شکری(شکر دار)
55 گرم شکر
1 تخم مرغ
50 گرم پودر فندق
110 گرم آرد
25 گرم پودر کاکائو
برای کرم شکلاتی-فندقی:
90 گرم شکلات تلخ (دوس ندارین شیری بزنین)
60 گرم کره
110 گرم کرم فندق
طرز تهیه
کره، وانیل، شکر و تخم مرغ رو با همزن خوب بزنین، پودر فندق، آرد و پودر کاکائو رو اضافه کنین و ورز بدین. خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و هرکدومو، بین دو تا کاغذ روغنی بزارین و با وردنه، به کلفتی 3 میلی متر باز کنین، بعد داخل یخچال، 30 دقیقه استراحت بدین.بعد از یخچال دربیارین و با قالبهای بشکل گل و به اندازه 4 سانتیمتر، ببرین، روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، با فاصله 2ونیم سانتیمتر، بچینین، در فر گرم شده 180 درجه حدود 8 دقیقه بپزین.
برای کرم، شکلات رو آب کنین و بزارین سرد شه، بعد کره و کرم فندق رو رو اضافه کنید و خوب با همزن بزنین.
بعد از سرد شدن، با قیف ماسوره ستاره، روی نصف شیرینی ها کرم بزنین و نصف بقیه رو روشون بزارین ولی زیاد فشار ندین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه