اگر از روش های قدیمی و همیشگی مرغ خسته شدین پیشنهاد میکنم یکبار با این روش مرغ رو بپزید …
مواد لازم براي 2 نفر:
- مرغ : 4 تكه
- سس مايونز : يك قاشق غذاخوري
- آب : 2 ليوان
- نمك ، فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم
- روغن : به ميزان لازم
- زعفران : نصف استكان
- پياز : 2 عدد بزرگ
- زغال: 2 عدد
طرز تهيه:
ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.
در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه
حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید.
شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.
سس مایونز و آب رو با هم مخلوط کنید و زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید.
سس آماده شده رو کنار بگذارید.
پیازها رو بصورت کبریتی خلال کنید .
بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.
مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید.
گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.
روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه
دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی
دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.
نكته:
مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغها داره، هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده ميشه. قانونش برای 4 تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست.
جهت مشاهده طرز تهيه انواع غذا با مرغ اينجا كليك كنيد
نوش جان…
من این مرغ ذغالی رو از قبل بلد بودم پیشنهاد میکنم حتما درست کنید و به نکته مهم اینکه تا روی ذغالها روغن مرغ رو میریزید فورررررررررریدر ظرف رو بذارید تا دودها ازبین نره
واقعا دوست داشتم به خصوص ناهار
به همراه سالاد شیرازی و سیب سرخ شده
عالی بود