آموزش طرز تهیه بیسکویت با سس دولسه دلچه و پنیر ویلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
۲۰۰ گرم آرد
۱۰۰ گرم کره سرد مکعبی خرد شده
۲ قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
۲ قاشق سوپخوری پودر بادام یا فندق
۳۰ گرم پودر قند
۵۰ گرم پنیر خامهای ویلی
۴ قاشق سوپخوری سس دولسه دلچه (طبق دستور داده شده)
۱ قاشق چایخوری دارچین
یکچهارم قاشق چایخوری جوزهندی
۱ قاشق چایخوری هل
پودر قند الک شده مقداری برای تزیین
کرم دولسه دلچه طبق دستور داده شده
طرز تهیه
ابتدا سس دولسه دلچه را آماده کنید.
آرد، کره، نشاسته، پودر قند، پنیرخامهای ویلی، سس دولسه دلچه، هل، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را داخل کیسه نایلونی به مدت یک ساعت استراحت دهید. خمیر را با وردنه نازک باز کنید و با کاتر به صورت یک اندازه برش بزنید و داخل سینی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
پس از خنک شدن روی یک لایه بیسکوییت مقداری سس دولسه دلچه (یا کاتلا) بمالید و لایه دیگر بیسکوییت را روی آن قرار دهید و یا شکلات ذوب شده تزیین کنید.
طرز تهیه سس دولسه دلچه
(به جای این سس می توانید از کاتلا استفاده کنید)
۴۰۰ گرم شیر غلیظ شده شیرین را به همراه ۵۰ گرم کره روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا رنگ آن تیره شود.
۵۰ گرم خامه صبحانه را اضافه و مخلوط را هم بزنید تا یک دست شود و از روی حرارت بردارید و یکچهارم قاشق چایخوری وانیل و ۱ پینچ نمک به آن اضافه و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد.
کرم دلسه
۴۰۰ گرم پنیر خامهای ویلی را به همراه ۱۵۰ گرم سس دولسه دلچه و یکچهارم قاشق چایخوری وانیل را با دور بالای همزن برقی بزنید تا مایه سبک و کاملا یکدست شود.
روی کرم را بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال قرار دهید تا خنک بماند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه