امروز قصد داريم طرز تهيه رولت مرغ را به علاقمندان آموزش دهيم. اين غذا بسيار خوشمزه و مقوي است. در ادامه طرز تهيه رولت مرغ را هم به صورت سوخاري و هم در فر آموزش مي دهيم با ما همراه شويد …
مواد لازم : ( براي يك نفر)
پياز : يك عدد
پنير خامه اي: 2 قاشق غذاخوري
اسفناج خرد شده و پخته : يك پيمانه
زعفران و نمک و فلفل : به اندازه لازم
آبليمو : يك قاشق غذاخوري
روغن : به اندازه لازم .
طرز تهیه :
سپس به آنها نمک و فلفل و زعفران و کمی آبلیمو زده تا گوشت مرغ طعمدار شود.
پیاز را به صورت نگیني خرد كرده و با زردچوبه تفت دهيد تا طلايي شود .
اسفناج، ذرت، فلفل پاپریکا، پنیر خامه ای و پنیر پیتزا را به پياز داغ اضافه کنید و كمي نمک و فلفل بزنید
این مایه را روی فيله مرغ بمالید و کلم بروکلی خرد شده تفت داده شده را روی آن ريخته و مرغ را لوله کنید و در فویل بپیچید
روش اول: رولت مرغ در فر
مرغ را از فر بیرون آورده و فویل را باز کنید و در ظرف مناسبی بچینید و پس از سرد شدن آن را برش داده و سس را روی آن بریزید و سرو كنيد.
روش دوم: رولت مرغ سوخاري
رولت ها را 1 ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس در آرد بغلتانيد و سپس در زرده تخم مرغ مخلوط با نمک و فلفل بزنيد و در پودر سوخاری بغلتانيد و سرخ كنيد.
طرز تهيه سس مخصوص
در یک ظرف کوچک مقداری روغن بریزید و رب گوجه را در آن تفت داده، بعد آب مرغ را همراه نمک، فلفل، زعفران و اندكي آبلیمو به آن اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.
نكته:
مواد مياني سليقه اي است ، ميتوانيد سبزيجات مورد علاقه خود را جايگزين كنيد.
نوش جان …
نوشته شده توسط گروه هفت گنج – اختصاصي
www.7ganj.ir
كپي برداري بدون ذكر نام و لينك فعال به هفت گنج مجاز نيست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه