آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک هل و گلاب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک هل و گلاب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

آرد 3 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
شکر 2 پیمانه
هل 1 قاشق مربا خوری
گلاب 2 قاشق غذا خوری
زعفران کمی
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ا1-بتدا قالب رو رو چرب و آرد پاشی کنین بذارین کنار.سپس آردو بیکینگ پودر رو سه بار الک کنین..قبل از مخلوط کردن مواد فر رو روشن کنید تا گرم شود .

2-زرده و سفیده رو جدا کرده،سپس سفید رو اونقدر با همزن بزنید تا پف کرده سپس بذارید یخچال، وبعد زرده رو باشکر زده تا کرم رنگ و کشدارشود

3-سپس به روغن وشیر و گلاب و هل رو بافاصله اضافه کرده و هم میزنیم وسپس زعفران رو اضافه کرده و هم میزنیم..

4-همزن رو بذارید کنار سپس سفیده را درسه مرحله به زرده اضافه کرده و با لیسک از یک جهت به صورت فولد کردن مخلوط میکنیم سپس آرد رو کمک اضافه کرده و با لیسک فولد کنید

5-سپس مواد رو داخل قالب ریخته.در دمای ۱۸۰درجه فر گرم شده میذاریم…تا ۲۰دقیقه اول در فر رو باز نمیکنیم سپس بعد ۴۵دقیقه با خلال چک میکنیم اگه پخته بود فر را خاموش کرده اجازه میدیم چند دقیقه داخل فر سرد شود سپس از فر خارج کرده..
طرز تهیه کیک هل و گلاب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی