آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

مسمای انار و بادمجان ، یک پیشنهاد خوشمزه برای شام شب یلدا

این بار برای شب یلدای تان مسما بادمجان و انار درست کنید...
تقویم فارسی اندروید

این بار برای شب یلدای تان مسما بادمجان و انار درست کنید…

مسمای انار و بادمجان
مسمای انار و بادمجان

مواد لازم برای مسما انار و بادمجان شب یلدا :

گوشت مرغ :400 گرم
دانه انار : 1 پیمانه
آب انار : 2 پیمانه
پیاز متوسط : 1 عدد
روغن : 2 قاشق سوپخوری
بادمجان قلمی :3 عدد

روش تهیه مسما بادمجان و انار برای شب یلدا :

پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛

بعد در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید

وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.
مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید

 بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود.

می توانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.
پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.
حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است

پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه، می توانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناری بگذارید.
بعد از حدود 20 دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.
20 دقیقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

نکات:

اگر آب انار در دسترس نبود می توانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.

ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

آموزش ها و سفره آرایی های شب یلدا را اینجا ببینید

جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج

www.7ganj.ir

منبع : funpatogh.com

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی