آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک کشمش و گردو با آرد نانوایی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک کشمش و گردو با آرد نانوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر 3/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
نمک 1 پنس
کشمش پلویی 1/3 پیمانه
گردو خردشده 6 عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا شیر و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.

2-آرد، بیکینگ پودر و نمک را سه تا چهار بار الک کنید.کشمشها را نیز بشویید، آب آن که گرفته شد با دو ق غ آرد مخلوط کنید.

3-تخم مرغ، شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

4-سپس شیر و روغن را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

5-آرد الک شده را طی چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود.

6-سپس گردو خرد شده و کشمشهای آردی را داخل مایه کیک بریزید و خیلی مختصر هم بزنید تا مخلوط شود.

7-قالب را چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک را درون آن بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه بپزید. بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید اگر چیزی به آن نچسبید کیکتان آماده ست.

سایر نکات

– این کیک را میتوانید داخل پلوپز هم با دکمه کیک بپزید که در این صورت دیگر نیازی به چرب کردن قالب و تنظیم درجه حرارت فر نیست و کار خیلی آسان میشود‌.
– هرقدر آرد نانوایی بیشتر الک شود، سبک تر میشود و بافت کیک بهتر میشود.
– مقدار کشمش و گردو را میتوانید بر اساس ذائقه تان کم یا زیاد کنید.
– اگر دوست دارید کیکتان شیرین تر باشد مقدار شکر را بیشتر کنید. در این دستور به خاطر شیرینی کشمش، از شکر کمتری استفاده شده است.
– در تهیه کیکها از بیکینگ پودر کهنه استفاده نکنید چون کیک شما به خوبی پف نمیکند. بیکینگ پودر را همیشه داخل یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه کیک کشمش و گردو با آرد نانوایی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی