آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک دو جزیی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک دو جزیی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

تخم مرغ 4 عدد
شکلات تخته ای 250 گرم
برای تزئین:
بستنی وانیلی یا مارشمالو یا خامه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا شکلات را بن ماری کنید تا کاملا رقیق شود
۲
2-تخم مرغ ها زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده را آنقدر بزنید تا کاملا پف کند و از ظرف نریزد
۳
3-زرده ها را تک تک به شکلات ها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا با شکلات مخلوط شود
۴
4-در آخر هم سفیده ها را قاشق به قاشق در سه مرحله به شکلات ها اضافه کنید و با لیستک به صورت دورانی هم بزنید
۵
5-و در فر گرم با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۳۰دقیقه بپزید

سایر نکات

برای عطر بهتر میتونید زمانی که زرده ها رو اضافه میکنید کمی وانیل هم بریزید
برای تزیین میتونید زمان سرو کمی پودر قند و یه اسکوپ بستنی روی هر برش کیک بگذارید
یا مارشمالو ها رو روی کیک بچینید و 5دقیقه در فر قرار بدید تا مارشمالو ها آب بشه و روی کیک رو بگیره و یا از خامه استفاده کنید
طرز تهیه کیک دو جزیی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی