آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی مشهدی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی مشهدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شیرینی مشهدی یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است که با آرد، روغن، شکر، شربت، مارمالاد و تخم مرغ درست می‌شود. شیرینی مشهدی از دو لایه تشکیل شده و لابه‌لای آن از مارمالاد استفاده می‌شود. مارمالاد از میوه و شکر درست شده و برای ژله‌ای شدن به آن ژلاتین اضافه می‌کنند. با درست کردن این شیرینی در ایام عید نوروز از مهمانان‌تان با دستپخت خودتان پذیرایی کنید.

مواد لازم

۶۰۰ گرم آرد
۶۰ میلی‌لیتر شیر
۳۰۰ گرم کره
۱۰۰ گرم پودر شکر
۲ عدد زرده تخم مرغ
یک‌‌‌ونیم قاشق چای‌خوری وانیل
یک‌دوم فنجان شکر سفید
یک‌سوم فنجان آب ولرم
زعفران دم‌کرده نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی مشهدی

در ابتدا کره و پودر قند را می‌زنیم تا کاملا صاف و یک‌دست شود. برای درست کردن شربت، یک‌دوم فنجان شکر را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت گذاشته تا شکر حل شده، محلول قوام پیدا کرده و غلیظ شود.
زرده‌های تخم مرغ و شربت را با هم مخلوط، به کره اضافه کرده سپس شیر و وانیل را اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید که نباید مواد را زیاد هم بزنید، در حد نرم و یک‌دست شدن کافیست.
آرد را چند بار الک کنید تا کاملا صاف شود سپس به مواد اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا خمیر، لطیف و چسبنده‌ شود.
خمیر را به وسیله وردنه روی یک پلاستیک به ضخامت ۲ میلی‌متر باز کنید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید سپس به مدت ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد آماده کنید.
خمیر را قالب زده و نصف آن‌ها را به وسیله یک قالب کوچک سوراخ کرده و مایع مارمالاد را داخل آن بریزید.
سینی را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر گذاشته و مدام چک کنید تا رنگ آن تیره نشود.
به وسیله برس، شیرینی‌های سوراخ شده را مارمالاد یا عسل مالیده و داخل خلال بادام، پسته، کنجد، گردو فرو کنید.
شیرینی‌های سوراخ نشده را کمی مارمالاد مالیده و قسمت تزیین شده را روی آن قرار دهید.
نکته‌ای که باید دقت کنید این است که مارمالاد از درز شیرینی بیرون نریزد؛ در نتیجه از مالیدن بیش از حد آن به شیرینی جلوگیری کنید.
طرز تهیه شیرینی مشهدی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی