آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه چيكن استريپس و قارچ سوخاری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چيكن استريپس و قارچ سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

سینه مرغ بدون پوست : ۱ عدد كامل
آرد : ۱/۲ فنجان
آویشن خشک : ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز : ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
تخم مرغ : ۱ عدد بزرگ
کورن فلکس دانه درشت (یه نوع سوخاریه که به جای آرد سوخاری استفاده میشه) : ۲ فنجان
کره آب شده : ۲ قاشق غذاخوری (براى تو فر استفاده ميشه، براى سرخ كردن لازم نيست)

طرز تهیه

– در ظرفی کم عمق آرد، آویشن، نمک، فلفل و فلفل قرمز را مخلوط می کنیم و در ظرفی دیگر تخم مرغ هارو خوب هم میزنیم. مرغ را به اندازه ای که ضخامتش به ۱ تا ۲ سانت برسد می کوبیم.
‌‌
۲- ابتدا هر طرف مرغ را با آرد می پوشانیم و بعد با تخم مرغ (نه در حدی که چکه کند)، سپس ۲ طرف را با کورن فلکس (من از نوع ذرتش استفاده كردم) می پوشانیم.
‌‌
۳- هم میتوان در فر پخت و هم درون روغن سرخ نمود. (كه من سرخ كردم) قارچا هم به همين روش سوخارى كردم.
‌در صورت پخت در فر، کف سینی را با فویل می پوشانیم. روی سینه ها را کمی کره مالیده و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت درون فر می گذاریم.

قارچ سوخارى

قارچ : ۲۰ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد : ۱/۲ لیوان
آرد سوخاری : ۱ لیوان
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- قارچ ها را بشویید و با دستمال خشک کنید و سعى كنيد از قارچ هاى كوچيک استفاده كنيد.

۲- آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را داخل کاسه های جداگانه بریزید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شود. داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

۳- قارچ ها را به نوبت در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید و درون روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود. سپس قارچ های سوخاری را با سس دلخواه سرو کنید.

✔ نکته :
پیشنهاد میشود قارچ های سوخاری را داخل سرخ کن آماده کنید تا مزه و بافت بهتری داشته باشند.
طرز تهیه چيكن استريپس  و قارچ سوخاری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی