آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان حلقه ای مربایی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان حلقه ای مربایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

آرد (2 پیمانه)
۳۰۰ گرم
شکر 1 قاشق غذا خوری
کره 30 گرم
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
شیر 3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
مارمالاد یا مربا 1/4 پیمانه
گردو یا کشمش(یا هر دو) 1/2 پیمانه

مواد رومال:

تخم مرغ (زرده) 1 عدد
شیر 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه

1-کره رو خرد می کنیم..فر رو گرم می کنیم با درجه ۲۰۰ سانتی گراد .. آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و سه بار الک کردم..شکر رو اضافه کردم

2-بعد کره خرد شده رو با نوک انگشت به خورد آرد می دیم شیر رو با زرده تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم و به این مواد اضافه می کنیم و ورز می دیم تا خمیر بشه

3-اصلا نیاز به آرد اضافی نیست…سطح کارتون رو آرد بپاشین و خمیر چسبنده رو روش ورز بدین تا لطیف بشه و دیگه به دست نچسبه …

4-بعد از این مرحله خمیر رو با وردنه به اندازه مستطیل ۳۰ در ۴۰ باز کنید مارمالاد دلخواهتون رو روی خمیر بریزید و پخش کنید.جوری که از هر طرف کمی خالی باشه

5-کشمش و گردوی خرد شده هم روش بپاشیداگه ازمربا استفاده می کنید حتما از ابتدای کار توی صافی بریزید تا شهدش جدا شه..خیلی مهمه

6-بعد از اینکه خمیرو رول کردید ابتدا و انتهای خمیر رو کمی آب یا شیر بزنید و به هم بچسبونید و به شکل حلقه دربیارید کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیر رو منتقل کرده

7-روی اونو با یه چاقوی تیز که چرب شده، به فاصله ۴ سانت برشهایی از سمت بیرون حلقه بزنید. فاصله رو رعایت کنید تایکدست بشه و مربا از فاصله های کم بیرون نزنه

8-مواد رومال رو مخلوط کنید و با برس روی نون بمالید و بذارید توی فر حدود نیم ساعت زمان می بره

9-که البته می تونید خودتون هم چک کنید و وقتی زیرش طلایی شد در میاریم و بعد از اینکه خنک شد روش پودر قند الک می کنیم این نون با شیر یا چای خیلی می چسبه

10* خمیر این نون به دلیل بیکینگ پودر و نداشتن خمیر مایه دیگه استراحت لازم نداره
طرز تهیه نان حلقه ای مربایی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی