آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه مافین زیتونی گردویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مافین زیتونی گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 عدد تخم مرغ (زرده یکی برای روی مافین)
1 لیوان ماست
1 استکان کره (آب شده ، استکان کمر باریک ترک ، حدود 90 گرم)
1 قاشق غذاخوری سرکه (انگور)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
2 قاشق مربا خوری شکر
2 قاشق مربا خوری نمک
2 پاکت بکینگ پودر (20 گرم یا 5 قاشق چای خوری)
1 کاسه زیتون سیاه
1 کاسه گردوی خرد شده
آرد به مقدار لازم (به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود)

برای روی مافین:
سیاه دانه
زرده تخم مرغ

طرز تهیه

تخم مرغ ها را داخل ظرف بزرگی بشکنید زرده یکی را برای روی مافین کنار بذارید. تخم مرغ را هم بزنید. زیتون ها را ریز خرد کنید به تخم مرغ اضافه کنید بقیه مواد را هم اضافه کنید و هم بزنید. آرد را در آخر و در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و خمیری که به دست نچسبد ولی سفت هم نباشد یعنی خمیری با قوام نرم آماده کنید(مثل خمیر پوآچا آردش رو کم کم و با کنترل بریزین مقدار آرد گفته نشده). از خمیر توپ هایی اندازه گردو درست کنید و داخل قالب مافین چرب شده بذارید و با فرچه زرده تخم مرغ بمالید و به دلخواه کنجد و سیاه دانه بپاشید. در فر 160 درجه تا وقتی که روی مافین سرخ شود بپزید. نوش جان
طرز تهیه مافین زیتونی گردویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی