آشپزي و شيريني پزي غذای کودک

طرز تهیه املت خرما با گردو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه املت خرما با گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

خرما 12 عدد
تخم مرغ 5 عدد
گردو 6 عدد
کره به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا پوست خرماها را گرفته و هسته آنها را در آورید و به صورت دلخواه خرد كرده یا پوره كرده و یا درسته كنار بكذارید.مغز كردو ها را ریز كرده یا آسیاب كنید.

2-در تابه ای مقداری كره را داغ كرده و خرما و گردو را در آن تفت دهید تا رنگ آنها كمی برگردد.

3-پس از اینکه کمی رنگ خرماها تیره شد و بافت نرم تری پیدا کرد تخم مرغ ها را تک تک درون تابه بشکنید و با قاشق مخلوط کنید ، و در ظرف مناسب به همراه نان سرو نمائید.

سایر نکات

1)در صورت تمایل تخم مرغها را جدا شكسته و به همراه كمی زعفران به خرما اضافه كنید.
2)در صورت تمایل از خرمای بیشتری اسفاده كرده و میزان تخم مرغ را كمتر كنید.
3)این غذا بسیار مغذی بوده و خیلی زود شما را سیر میكند پس بهتر است مقداری كمتر از مصرف همیشگی خانواده در نظر بگیرید.
4)این غذا مناسب برای صبحانه یا عصرانه است و بدلیل وجود خرما در این غذا خاصیت انرژی زایی بسیار خوبی دارد ، میتوانید کره و مغز گردو را به کار نبرید ، حتی با خرما و تخم مرغ هم این غذا دارای طعمی فوق العاده است.
5)باید با حرارت ملایم این غذا را آماده کنید ، بدلیل وجود قند در خرما امکان سوختن آن زیاد است پس مرتب آن را چک کنید.
طرز تهیه املت خرما با گردو

یک دیدگاه

  • بهترین روش برای تهیه املت خرما استفاده از خرمای شیرازی است که بعد از جداکردن هسته مقدار 120گرم خرما را در آب ریخته و همراه کمی دارچین و زنجبیل و کمی گردو یا بادام خرد شده تا وقتی که نرم شود تفت می دهیم پس از نرم شدن اجازه می دهیم کمی سرد شود و بعد تعداد 3 عدد تخم مرغ را درظرفی جداکانه با همزن مخلوط که زرده و سفیده آن باهم یکسان شود آنرا به خرما اضافه می کنیم و روی حرارت بطور مدام هم می زنیم تا ته نگیرد پس از اطمینان از پخت کامل به مقدار دلخواه زنجبیل ، دارچین ، هل رابصورت پودر شده به آن اضافه میکنیم و قبل از سرو در ظروف کوچک روی آن را با گردو یا بادام خرد شده و پودر گل محمدی تزیین می کنیم
    نوش جان

یک دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی