آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر کادایف(رشته ختایی)با محلبی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر کادایف(رشته ختایی)با محلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

✏1 لیتر شیر. 3 قاشق غذاخوری نشاسته. 4 قاشق غذاخوری آرد . 3 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای. وانیل . 50 گرم کره(تقریبا 1 قاشق غذاخوری). 1.5 لیوان شکر ✏برای رو و بین لایه ها: 400 گرم رشته ختایی. 1 لیوان گردو خرد شده. 6 قاشق غذاخوری شکر. 50 گرم کره

طرز تهیه

اول در یک تابه ی بزرگ رشته ها، 6 قاشق غذاخوری شکر و کره رو باهم تفت میدیم در شعله کم، مثل حلوا، همینکه خواست رنگش عوض شه، گردو هارو اضافه میکنیم و 2-3 دقیقه تفت میدیم .برای محلبی، در یک قابلمه، آرد، نشاسته، شکر و شیر رو هم میزنیم، گاز رو روشن میکنیم و همینجوری هم میزنیم، همینکه میخواد شروع کنه به غلیظ شدن، پنیر خامه ای و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. در آخر وانیل رو اضافه میکنیم و گاز رو خاموش میکنیم.اولین لایه، 1/4 از مخلوط رشته ختایی مون رو میریزیم، دومین لایه 1/3 از محلبی مونو میریزیم و خوب پخش میکنیم. (یکم بزارین سرد شه بعد)، و در آخر که میخوایین لایه ی آخر رشته ختایی رو بریزین، نریزین! اول بزارین لایه ها خوب سرد بشن در یخچال، 3-4 ساعت، بعدش هنگام سرو کردن روش رشته هارو بریزین تا نرم نشن
طرز تهیه دسر کادایف(رشته ختایی)با محلبی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی