آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

پودر نارگیل: 180 گرم
کرم تارتار: یک چهارم قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ: یک عدد
پودر شکر: 400 گرم
شیرعسلی: یک سوم پیمانه
اسانس: مقداری
رنگ خوراکی: مقداری

طرز تهیه

قالب مستطیل 28×10 سانتیمتری را با فویل بپوشانید.
پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.
سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.
سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.
خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.
لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.
روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.
سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.
روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.
طرز تهیه قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی