آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تارت براونی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارت براونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره ………………….. 4 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای …………. یک چهارم لیوان
زرده ی تخم مرغ ………. 1 عدد
آرد …………………… 1 لیوان
نمک ………………….. نوک قاشق چای‌خوری
شکلات چیپسی ………… یک سوم لیوان
.
مواد لازم براونی داخل تارت:
کره …………………… 6 قاشق غذاخوری
شکر ………………….. نصف لیوان
پودر کاکائو ……………. یک چهارم لیوان
تخم مرغ ……………….. 1 عدد
وانیل ………………….. 1 قاشق چای‌خوری
آرد ……………………. 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای تهیه ی بیسکویت تارت، کره ی هم دما با اتاق را در ظرفی ریخته و شکر قهوه_ای را به آن اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم سپس زرده ی تخم_مرغ ، نمک و آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و در آخر شکلات چیپسی را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و ظرف را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم. برای تهیه ی براونی داخل تارت، کره ی ذوب شده را در ظرفی ریخته و شکر و پودر کاکائو را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ، وانیل و آرد را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. خمیر بیسکویت تارت را از یخچال خارج کرده و با آن داخل و دیواره ی قالب های مافین را که داخل آن ها را چرب کرده ایم، طوری می پوشانیم که وسط آن خالی باشد سپس وسط بیسکویت های تارت را با مایه ی براونی پر می کنیم. قالب را به مدت 30 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم. بعد از خنک شدن، تارت های براونی را از قالب خارج کرده و سرو می کنیم.
طرز تهیه تارت براونی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی