آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه چنگالی (فیلم در پست قبل)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه چنگالی (فیلم در پست قبل) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

مواد لازم برای داخل قرابیه:
1 لیوان گردو
1 استکان کشمش
15 عدد خرما بدون هسته (میتوانید به جای خرما 8_7 عدد انجیر خشک استفاده کنید که انجیرها باید خیس بشن)
1 قاشق چای خوری دارچین، قاشق خیلی پر نباشد
تمام مواد را داخل غذاساز بریزید و تا وقتی که به قوام معجون برسد هم بزنید.

برای خمیر:
200 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری ماست
نصف استکان شکر (35 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
4 الی 4.5 لیوان آرد (لیوان 200 میلی ، 1 لیوان آرد حدود 110 گرم است)

طرز تهیه

کره ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و ماست را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس 4 لیوان آرد و وانیل را بریزید و با دست ورز بدید اگر خمیر خیلی نرم بود بقیه آرد را با کنترل و کم کم بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. از خمیر تکه های کوچکی بردارید و شکل گرد بدید. از مواد داخل هم تکه های کوچکی جدا کنید و آماده داشته باشید تا شکل دادن قرابیه سریع تر انجام شود. سپس مثل فیلم خمیر را پشت چنگال بذارید و کمی فشار بدید و باز کنید از مواد خرمایی داخل خمیر بذارید و خمیر را رول کنید. قرابیه ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 175 درجه بپزید وقتی که شروع به سرخ کردن کرد و زیر و روی قرابیه کمی سرخ شد از فر بیرون آورید(زمان پخت قرابیه 10 الی 20 دقیقه است به حرارت فر شما بستگی دارد دقت کنید زمان پخت زیاد نشود چون قرابیه خشک میشود). چون قرابیه ها کوچک است سریع میپزد. بعد از سرد شدن روی قرابیه ها پودر قند بپاشید. نوش جان
طرز تهیه قرابیه چنگالی (فیلم  در پست قبل)

یک دیدگاه

  • آموزش طرز تهیه قرابیه چنگالی (فیلم در پست قبل) …دقیقاکدوم پست؟آخه چرامطالبتون اینجوریه؟
    دستوراتتون واقعاعالیه اما این که عکس مراحلش نیست یامثل همین فیلمشونمیشه پیداکرد بدهست 🙁

یک دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی