آموزش طرز تهیه کیک قهوه شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای خیس کردن کیک:
1.5 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری نسکافه
نسکافه را در شیر حل کنید
برای لایه وسط:
1.5 پاکت پودر کرم شانتی (یک پاکت 75 گرم است ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
1 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری نوتلا (یا هر نوع شکلات صبحانه دیگر)
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
شیر و پودر کرم شانتی را 4_3 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد(همان خامه فرم گرفته قنادی میشود). پودر کاکائو و نوتلا را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
برای گاناش:
1 قوطی خامه صبحانه 200 میلی
80 گرم شکلات تلخ
80 گرم شکلات شیری
2_1 قاشق غذاخوری نوتلا (یا هر نوع شکلات صبحانه)
خامه را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق به اندازه ای گرم کنید که شکلات را آب کند (خامه نجوشد) سپس اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را به خامه اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید. سپس نوتلا را اضافه کنید و مجدد هم بزنید و کنار بذارید سرد شود.
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر 10_8 دقیقه تا وقتی که کف کند هم بزنید. سپس بجز بکینگ پودر بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. در آخر بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. و داخل ظرف پیرکس مربع شکل (یا قالب دیگر) چرب شده بریزید. در فر 180 درجه حدود 32_30 دقیقه با کنترل بپزید.(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) وقتی کیک حرارت اولیه خود را از دست داد با مخلوط شیر و نسکافه تمام قسمتهای کیک را خیس کنید. کرم شانتی آماده شده را روی کیک بریزید و در تمام قسمتها به طور یکنواخت صاف کنید. در آخر گاناش آماده شده را در تمام قسمتها بریزید تا روی کرم شانتی پوشانده شود. در صورت امکان 1 شب در یخچال بذارید. سپس برش زده سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه