آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک قهوه شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک قهوه شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)

برای خیس کردن کیک:
1.5 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری نسکافه
نسکافه را در شیر حل کنید

برای لایه وسط:
1.5 پاکت پودر کرم شانتی (یک پاکت 75 گرم است ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
1 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری نوتلا (یا هر نوع شکلات صبحانه دیگر)
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
شیر و پودر کرم شانتی را 4_3 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد(همان خامه فرم گرفته قنادی میشود). پودر کاکائو و نوتلا را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.

برای گاناش:
1 قوطی خامه صبحانه 200 میلی
80 گرم شکلات تلخ
80 گرم شکلات شیری
2_1 قاشق غذاخوری نوتلا (یا هر نوع شکلات صبحانه)
خامه را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق به اندازه ای گرم کنید که شکلات را آب کند (خامه نجوشد) سپس اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را به خامه اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید. سپس نوتلا را اضافه کنید و مجدد هم بزنید‌ و کنار بذارید سرد شود.

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر 10_8 دقیقه تا وقتی که کف کند هم بزنید. سپس بجز بکینگ پودر بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. در آخر بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. و داخل ظرف پیرکس مربع شکل (یا قالب دیگر) چرب شده بریزید. در فر 180 درجه حدود 32_30 دقیقه با کنترل بپزید.(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) وقتی کیک حرارت اولیه خود را از دست داد با مخلوط شیر و نسکافه تمام قسمتهای کیک را خیس کنید. کرم شانتی آماده شده را روی کیک بریزید و در تمام قسمتها به طور یکنواخت صاف کنید. در آخر گاناش آماده شده را در تمام قسمتها بریزید تا روی کرم شانتی پوشانده شود. در صورت امکان 1 شب در یخچال بذارید. سپس برش زده سرو کنید
طرز تهیه کیک قهوه شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی