آموزش طرز تهیه قرابیه طرح بادبزن . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
150 گرم کره(نرم شده در دمای محیط)
2 عدد تخم مرغ
100 گرم پودر قند
نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 پنس نمک
نصف استکان نشاسته(20 گرم_ذرت)
آرد به مقدار لازم
برای روی قرابیه:
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری پودر کاکائو
1 قاشق مرباخوری شیر
طرز تهیه
تمام مواد خمیر قرابیه را با هم مخلوط کنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی به دست بیاد. روی میز با وردنه به صورتی که خیلی ضخیم نشود باز کنید و با قالب گرد کنگره دار برش بزنید و هر دایره را از وسط برش بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. کانال غذای ترکیه ،زرده تخم مرغ ، پودر کاکائو و شیر را با هم مخلوط کنید و روی قرابیه بزنید . کانال غذای ترکیه ،و سپس با نوک چاقو خطهایی روی قرابیه بزنید و در فر 170 درجه تا وقتی که کناره های قرابیه طلایی شود بپزید.(حدود 15 تا 20 دقیقه البته به حرارت فر شما هم بستگی دارد)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه