آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی های کوچولو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی های کوچولو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

250 گرم کره و یا مارگارین (نرم شده در دمای اتاق)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 لیوان سرپر پودر قند (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
آرد به مقدار لازم
مواد داخل قرابیه:
10_8 عدد انجیر خشک
1 استکان گردوی درشت خرد شده

طرز تهیه

انجیر و گردو را جداگانه داخل غذاساز خرد کنید و سپس با هم مخلوط کنید. (اگر انجیر خیلی خشک هست میتوانید حدود 10 دقیقه داخل آب ولرم نگه دارید سپس آبکش کنید و در غذاساز خرد کنید)
برای خمیر قرابیه تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید سپس آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد . از خمیر تکه های کوچکی اندازه گردو بردارید و کف دست خمیر را باز کنید و از مخلوط گردو و انجیر داخل خمیر بذارید و خمیر را ببندید و شکل توپ بدید سپس داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و مثل عکس با چاقو روی قرابیه خط بندازید. در فر 160 درجه از قبل گرم شده حدود 20 الی 25 دقیقه طوری که رنگ قرابیه سفید بماند بپزید. میتوانید بعد از پخت روی قرابیه پودر قند بپاشید
طرز تهیه شیرینی های کوچولو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی