آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک خیس با سس شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک خیس با سس شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
3 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
حدود 2.5 لیوان آرد (نسبت به قوام مایه کیک ممکن کمتر از 2.5 لیوان آرد استفاده شود)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای خیس کردن:
2 لیوان شیر
40 گرم شکلات شیری
1/2 استکان شکر (35 گرم)
اگر خیلی خیس دوست ندارید میتوانید مقدار مواد را کم کنید
برای گاناش:
1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی لیتر
1/2 استکان روغن مایع (40 گرم)
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
40 گرم شکلات شیری
40 گرم شکلات تلخ

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را 8-10 دقیقه تا زمانیکه کف کند هم بزنید سپس بقیه مواد بجز بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید در آخر بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک بدون اینکه پف مواد گرفته شود هم بزنید داخل ظرف پیرکس مستطیل شکل چرب شده بریزید و در فر 180درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید(با خلال دندان تست کنید حدود 35_30 دقیقه) سپس کنار بذارید سرد شود. 2 لیوان شیر ، شکر و شکلات را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق به اندازه ای که شکلات آب شود هم بزنید و شیر را گرم کنید و از روی اجاق بردارید. بعد از اینکه ولرم شد روی تمام قسمتهای کیک بریزید. کمی بعد برش بزنید.
برای گاناش خامه را داخل قابلمه بریزید پودر کاکائو ، روغن مایع و شکلات را به خامه اضافه کنید و روی اجاق تا وقتی که شکلات آب شود در حالیکه هم میزنید گرم کنید. بعد از اینکه ولرم شد روی تمام قسمتهای کیک بریزید و به دلخواه تزیین کنید
طرز تهیه کیک خیس با سس شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی