آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی محلی کماج(شمالی)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی محلی کماج(شمالی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ 2 عدد
آردد 1 پیمانه
شکر 1/3 پیمانه
ماست‏ 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
سرلاک کودک(اختیاری) 1/2 قاشق غذا خوری
کدو حلوایی (اختیاری) به مقدار لازم
جوش شیرین به مقدار لازم
پسته ،گردو،کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه

1-مواد خشک(آرد،شکر،بکینگ پودر،جوش)را الک کنید

2-تخم مرغ و شکر را با همزن خوب هم بزنید.(میتونید سفیده ی تخم مرغ رو جدا بزنین )

3-مواد خشک را به اضافه سرلاک کودک به تخم مرغ اضافه کنید و بعد ماست را اضافه کنید(میتونید از شیر هم استفاده کنید ولی با ماست خیلی بهتر میشه البته میتونید از سرشیر هم استفاده کنید که من یک بار این کارو کردم خیلی خوب شد) و خوب هم بزنید و هیچ چیز‌ به صورت گوله گوله نباشه

4-کدو حلوایی را بپزید و بعد آن را له کنید و به مواد اضافه کنید

5-پسته یا گردو یا کنجد را هم به آن اضافه کنید

6-آن را به آرامی در تابه بریزید و هر ۱۰ دقیقه به آن سر بزنید تا نسوزد و هر وقت یک طرفش پخته شد آن را برگردانید.

سایر نکات

کماج در اصل در آن سرلاک و کدو حلوایی نداره و من یه بار اینارو توش ریختم خیلی خوشمزه شد?
طرز تهیه شیرینی محلی کماج(شمالی)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی