آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه تاس کباب بره

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاس کباب بره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

آبلیمو
۱.۴ فنجان
سیر تازه (تکه های سبز روشن-خرد شده)
۲ قاشق غذا خوری
نخود فرنگی
۲ فنجان
سیب زمینی (اندازه کوچک)
۵۰۰ گرم
آب داغ
به مقدار لازم
هویج بزرگ (خرد شده)
۱ عدد
کرفس (خرد شده)
۲ ساقه
موسیر (خرد شده)
۲ عدد
نمک
به مقدار لازم
گوشت گوسفند
۴-۳ تکه
روغن زیتون
۵ قاشق غذا خوری
سیر
۲ بوته

طرز تهیه

1-بوته های سیر رو برشته کنید! برای این کار فر رو تا دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد گرم کنید. مقداری از پوسته ی خارجی بوته های سیر رو جدا کنید، و قسمتی از بالای بوته برش بدین.

2-بوته ها رو داخل فویل آلومینیومی قرار بدین طوری که فویل اونا رو کاملاً پوشش بده، بعد ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون رو روی بوته و قسمت برش خورده ی اون بریزین. فویل رو ببندین و اونا رو به مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدین.

3-وقتی سیرها رو داخل فر قرار میدین گوشت رو بیارین بیرون تا به دمای اتاق برسه.

۴۵-4 دقیقه بعد از قرار دادن سیرها داخل فر کار پخت تاس کباب شروع میشه. یه ماهیتابه ی بزرگ بیارین و بقیه ی روغن زیتون رو توی اون بریزین.

5-به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با شعله ی متوسط روغن رو گرم کنید. باید خیلی داغ بشه ولی نه در حدی که دود بکنه.

6-تکه های گوشت رو با دستمال کاغذی خشک کنید و خوب بهشون نمک بزنید. اونا رو چند قسمت کنید و همه ی قسمت هاشون رو توی ماهیتابه سرخ کنید.

7-اجازه ندین توی ماهیتابه زیاد شلوغ بشه (در غیر این صورت اونا به خوبی سرخ نمیشن) و تا وقتی که کامل سرخ نشدن برشون نگردونید. وقتی کار سرخ کردن گوشت ها تموم شد اونا رو تو یه قابلمه ی دردار قرار بدین.

8-همزمان سیرهای برشته شده رو از فر خارج کنید و بزارید یکم سرد بشن. حبه های برشته شده رو از بوته جدا کنید و اونا رو توی یه کاسه ی کوچک قرار بدین. دمای فر رو ۵۰ درجه ی فارنهایت کاهش بدین.

9-وقتی گوشت های سرخ شده رو از ماهیتابه بیرون آوردین تکه های موسیر، کرفس، هویج و قسمت های سفید سیر تازه ی خرد شده رو به ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط بشن. نمک اضافه کنید و بزارین با همه ی مواد داخل ماهیتابه ترکیب بشه.

10-کل مواد رو برای مدت ۳ تا ۴ دقیقه داخل ماهیتابه تفت بدین. وقتی شروع به سرخ شدن میکنن اونا رو به قابلمه ای که گوشت ها توش هستن اضافه کنید.

11-حبه های سیر برشته شده رو به ماهیتابه اضافه کنید و بزارین یکم سرخ بشن. وشعله رو زیاد کنید. با یه قاشق چوبی محتویات داخل ماهیتابه رو خوب هم بزنید. وقتی مواد داخل ماهیتابه به جوش میان بزارین ۲ الی ۳ دقیقه بپزن، بعد اونا رو به قابلمه و به بقیه مواد اضافه کنید.

12-به مقداری آب داغ داخل قابلمه اضافه کنید تا آب تقریبا روی گوشت ها رو بپوشونه. همه ی مواد رو توی آب فرو نکنید. بعضی از قسمتهای گوشت بیرون از آب میمونن. در قابلمه رو بزارین و اجازه بدین به مدت ۲ ساعت و ۵۰ دقیقه داخل فر با ۳۰۰ در جه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه ی سانتی گراد بپزن.

13-اگه از گوشت استخوان دار استفاده می کنید، قابلمه رو از فر خارج کنید و با یک انبر همه ی تکه های گوشت رو از توی قابلمه خارج کنید. اونا رو توی یه سینی بزارین تا سریعا خنک بشن.

14-باید مقداری چربی روی تاس کباب باشه، با یه قاشق اونا رو جدا کنید.

15-وقتی گوشت ها به حدی سرد شدن که بتونید بهشون دست بزنید، تکه های گوشت و استخوان رو جدا کنید. بعد از جدا کردن استخوان ها، تکه های گوشت رو به داخل قابلمه اضافه کنید. کمی از تاس کباب بچشین و اگه نیاز بود نمک اضافه کنید.

16-در آخر سیب زمینی ها رو به تاس کباب اضافه کنید و فر رو به دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت برسونید. در قابلمه رو بزارین و اجازه بدین داخل فر به مدت ۱ ساعت بپزن (اگه تاس کباب خیلی سرد شده به زمان بیشتری نیاز خواهد داشت).

17-وقتی سیب زمینی ها به خوبی پخته شدن تاس کباب رو از تو فر بیرون بیارین و بزارینش روی اجاق گاز. نخود فرنگی و تکه های سبز روشن سیر تازه رو اضافه کرده و با در بسته بزارین ۲ تا ۳ دقیقه بپزن.

18-قبل از سرو کردن دوباره تاس کباب رو بچشید، می تونید کمی نمک و آبلیمو هم بهش اضافه کنید.داخل یخچال این تاس کباب تا ۵ روز ماندگاری داره!
طرز تهیه تاس کباب بره

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی