آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه ذرت سوخاری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ذرت سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
غذاهای سوخاری جزو غذاهای پرطرفدار در تمام دنیا هستند و تقریبا با هر ماده غذایی می توان نوعی از غذای سوخاری را تهیه کرد و از خوردنش لذت برد. از جمله غذاهای محبوب که اصولا هر کسی را به راحتی جذب می کند و می توان گفت از محبوب ترین غذاهای سرخ کردنی هستند می توان از بال سوخاری، میگو سوخاری، مرغ سوخاری نام برد. اما برای داشتن غذاهایی از این دست لزوما نباید از مواد گوشتی استفاده کرد. . بادمجان سوخاری، قارچ سوخاری، سیب زمینی سوخاری، ذرت سوخاری(corn pakora) از نمونه غذاهای لذیذ سوخاری هستند که می توان با انواع گیاهان تهیه کرد.
برای: 4
حاضر است در : 25 دقیقه
وعده: شام, عصرانه, میان وعده, نهار

مواد لازم

ذرت شیرین 1 و 1/2 پیمانه
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 1 حبه
فلفل سبز 1 عدد
آرد ذرت یا برنج 2 قاشق غذاخوری
آرد گندم یا پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
پودر چیلی 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
زیره ساییده شده 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
پودر چیلی قرمز 1/2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه ذرت سوخاری
غذاهای سوخاری را می توان با نواع سس مانند سس باربیکیو، سس مایونز، سس تارتار و انواع سس های گیاهی و کم کالری سرو کرد که لذت خوردنشان را دوچندان می کنند. در این مطلب مراحل تهیه ذرت سوخاری و یک نوع سس را با هم می خوانیم. امیدواریم از تهیه و خوردن این غذای خوشمزه لذت کافی ببرید همچنین ذرت سوخاری را می توان مانند سایر غذاهای سرخ شده، به عنوان فینگرفود برای پذیرایی از میهمانان در مجالس سرو کرد. اما پر کالری بودن غذاهای سوخاری را فراموش نکنید و در مصرف آن ها تعادل را حفظ کنید.
طرز تهیه ذرت سوخاری
مرحله اول:

ذرت را در میکسر بریزید و کمی آن را میکس کنید به طوری که دانه های آن به طور کامل میکس نشود.
طرز تهیه ذرت سوخاری
طرز تهیه ذرت سوخاری
مرحله دوم:

ذرت را در ظرفی گود بریزید و پیاز را به صورت خلالی و نازک در همان ظرف خرد کنید.
مرحله سوم:

فلفل سبز و سیر له شده را هم به ترکیب قبل بیافزایید.
مرحله چهارم:

در این مرحله آرد گندم(پودر سوخاری) را همراه ادویه ها به مواد ذرت سوخاری اضافه کنید و کمی مواد را مخلوط کنید.
طرز تهیه ذرت سوخاری
مرحله پنجم:

در این مرحله از تهیه ذرت سوخاری، آرد ذرت یا برنج را همراه پودر چیلی اضافه و مخلوط کنید.
طرز تهیه ذرت سوخاری
مرحله ششم:

روغن را در ظرفی گود بریزید تا داغ شود. از مواد ذرت سوخاری مقداری بردارید و در روغن داغ بریزید تا کاملا سرخ و برشته شود. هر زمان احساس کردید روغن دارد می سوزد مقداری روغن تازه اضافه کنید تا دمای آن متعادل شود و دوباره به سرخ کردن ادامه دهید.
طرز تهیه ذرت سوخاری
طرز تهیه ذرت سوخاری

مواد لازم برای تهیه سس

سس مایونز 1/2 پیمانه

پنیر خامه ای یا ماست خامه ای 50 گرم

خیار شور رنده شده 2 عدد

سس کچاپ 1 قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری

پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری

فلفل و نمک به مقدار لازم
فلفل و نمک به مقدار لازم
مرحله اول:

سس مایونز، پنیر و کچاپ را به خوبی به هم مخلوط کنید.
مرحله دوم:

باقی مواد سس را اضافه کنید. سس را در ظرف در دار بریزید و به مدت 24 ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید.

نکات

– برای سرخ کردن غذاهای سوخاری روغن باید کاملا داغ باشد. برای امتحان می توان یک عدد خلال دندان را در روغن فرو کرد اگر اطراف خلال حباب ایجاد شد یعنی روغن به اندازه کافی داغ شده است.

– در مایه ذرت سوخاری می توانید از سیب زمینی رنده شده هم استفاده کنید که طعم ذرت سوخاری را بهتر خواهد کرد.

– از انواع سبزیجات و رنده پوست مرکبات نیز می توانید برای طعم دار کردن مایه ذرت سوخاری استفاده کنید.
طرز تهیه ذرت سوخاری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی