آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک کرم دار اناری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک کرم دار اناری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1.5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1.5 لیوان آرد
برای خیس کردن کیک:
1 استکان شیر(استکان کمر باریک ترک 100 گرم)
برای کرم:
2 پاکت پنیر لبنه(هر پاکت 200 گرم)
1 پاکت خامه مایع(200 میلی یا خامه صبحانه)
150 گرم پودر قند
1 عدد زرده تخم مرغ
رنده پوست 2 عدد لیمو
1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
دانه های انار

طرز تهیه

برای کیک تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا کف کند. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد خشک را در حالی که الک میکنید به مایه تخم مرغی اضافه کنید و آرام هم بزنید. داخل قالب کمر بندی که کاغذ روغنی انداختید و کناره های قالب را چرب کردید بریزید و به طور یکنواخت در قالب پخش کنید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که خلال چوبی تمیز بیرون بیاد بپزید. بعد از پخت کیک وقتی که از گرمای اولیه افتاد با 1 استکان شیر کیک را خیس کنید.
در زمانی که کیک در فر میپزد کرم را آماده کنید. ابتدا آب پنیر را با کمک دستمال بگیرید. پودر قند ، و زرده تخم مرغ را داخل ظرف گودی بریزید و هم بزنید. آب لیمو و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به ترتیب پنیر و خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا قوام بگیرد. سپس دانه های انار را اضافه کنید و هم بزنید. کرم را روی کیک بریزید و به طور یکنواخت روی کیک پخش کنید. اگر 1 شب در یخچال بذارید خوب قوام میگیرد و راحت برش میخورد. نوش جان
طرز تهیه کیک کرم دار اناری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی