آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش خلال و پرتقال

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش خلال و پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۸۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز متوسط 2 عدد
شکر 2 قاشق سوپ خوری
آرد سوخاری 2 قاشق سوپ خوری
پرتقال بزرگ 2 عدد
آب پرتقال 2 پیمانه
خلال پسته 50 گرم
خلال بادام 50 گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده 200 گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن گیاهی به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا خلال بادام و پسته را جداگانه به مدت ۱۰ دقیقه در آب خیس کنید و بعد زعفران و گلاب را به آن‌ها اضافه کنید.

2-پرتقال را با كارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن‌ هم جدا شود، سپس آن را جدا كرده و كنار بگذارید.

3-گوشت چرخ‌ کرده را با پیاز رنده شده، آرد سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط ‌کنید. سپس گوشت را ورز دهید و به‌ صورت گلوله‌های کوچک شکل دهید. همه گوشت را به صورت قلقلی آماده کنید.

4-پیازها را هم ریز خرد کنید. در ظرفی مناسب روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازها را در روغن داغ کمی تفت دهید تا نیمه سرخ ‌شوند. سپس گوشت‌های قلقلی را به مواد اضافه كرده و تفت دهید؛ شعله را کم كرده و اجازه دهید مواد كمی سرخ شوند.

5-در ظرفی جداگانه آب ‌پرتقال و شكر را اضافه كرده، كاملا مخلوط‌کنید. خلال بادام را با ۲ لیوان آب‌ پرتقال مخلوط‌ و روی حرارت قرار دهید.

6-تکه‌های پرتقال را به گوشت سرخ شده اضافه كنید. سپس مخلوط آب‌ پرتقال را درون ظرف ریخته و روی حرارت مرتب هم بزنید تا خورش كمی غلیظ شود. زمانی كه خورش غلظت لازم را پیدا كرد، زعفران دم کرده را افزوده وبلافصله در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته و بادام آن را تزیین كنید.

7-خورش را همراه با پلوی دم کشیده سرو کنید.
طرز تهیه خورش خلال و پرتقال

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی