آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورشت قورمه سبزی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
خورشت قورمه سبزی از معروف ترین خورش های خوشمزه و مجلسی کشور ما است که بسیار پرطرفدار است. خورشت قورمه سبزی جزو آن دسته از خورش هایی می باشد که اگر خوب طبخ شود و به خوبی جا بیفتد عطر و طعم فوق العاده ای دارد.

اصولاً قورمه سبزی را با گوشت قرمز درست می کنند اما در این میان برخی افراد هم هستند که آن را با گوشت مرغ درست می کنند.

مواد لازم:

گوشت خورشتی 250 گرم
سبزی قورمه سبزی 1 کیلو
لوبیا قرمز 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
روغن به میزان لازم
نمک زردچوبه فلفل سیاه به مقدار لازم
لیمو عمانی 4 عدد

طرز تهیه

1. قبل از پخت خورشت، ابتدا لوبیا را پا ک می کنیم و حدود 2 ساعت با آب خیس می کنیم تا هم نفخ لوبیا از بین برود و هم به راحتی پخته شود.

2. سبزی مخصوص قورمه سبزی را پاک می کنیم و خیلی ریز خرد می کنیم و بعد از خرد کردن خوب با آب می شوییم و آبکشی می کنیم تا سبزی ها خشک شود. سبزی قورمه سبزی شامل تره، جعفری، شنبلیله و کمی برگ اسفناج می باشد.

3. حالا برای شروع، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم، بعد از چند دقیقه تفت دادن مقداری نمک و زردچوبه اضافه می کنیم تا پیازها خوش رنگ و طلایی شود .

طرز تهیه خورش فسنجون خوشمزه و مجلسی

4. سپس سبزی خرد شده را در یک تابه با کمی روغن تفت می دهیم تا آب سبزی کشیده شود و بعد از چند دقیقه تفت دادن، سبزی راهم به قابلمه پیاز اضافه می کنیم و همراه با پیاز تفت می دهیم تا سبزی ها به طور کامل سرخ شود.توجه داشته باشید که اگر از سبزی فریز شده استفاده می کنید کمی صبر کنید تا یخ سبزی باز شود و سپس با پیاز تفت دهید.

5. بعد از اینکه سبزی به خوبی سرخ شد، گوشت خرد شده به صورت قورمه ای را هم به قابلمه اضافه می کنیم و کمی با پیاز و سبزی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد. (تفت دادن گوشت با پیاز و سبزی باعث طعم دار شدن گوشت می شود)

6. در ادامه بعد از تفت دادن گوشت، لوبیای خیس شده را آبکشی می کنیم و در قابلمه خورشت می ریزیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا همه مواد خورشت با هم مخلوط شود. سپس مقداری آب به خورشت اضافه می کنیم و صبر می کنیم بجوشد، جوش که آمد حرارت را کم می کنیم تا خورشت با حرارت متوسط بپزد.

7. وقتی که گوشت نیم پز شد و خورشت تقریبا جا افتاد، مقداری نمک و لیمو عمانی را اضافه می کنیم . می توانید لیمو عمانی ها را چند دقیقه قبل در ظرف آب گرم خیس کنید تا هم نرم شود وهم تلخی لیموها از بین برود.

8. در آخر کمی فلفل سیاه و زعفران دم کرده اضافه می کنیم تا خورشت خوش رنگ و خوش طعم تر شود. درب قابلمه را می گذاریم تا خورشت کامل بپزد و خوب جا بیفتد.

9. در پایان بعد از اینکه خورشت آماده شد، آن را در در ظرف مناسب می کشیم و همراه با برنج آبکش یا برنج کته سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خورش قورمه سبزی خوشمزه لذت ببرید.
طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی