آموزش طرز تهیه خمیر بنیه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
دلستر بدون طعم ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شیر نصف لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد حدود ۲ لیوان
زعفران رقیق شده دو قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه و قرمز،پودر سیر و آویشن از هر کدوم نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
شیر را ولرم میکنیم و خمیر مایه را بهش اضافه کرده و اجازه میدیم چند دقیقه بمونه تا خمیر مایه کمی کف کند،زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با همزن دو الی سه دقیقه میزنیم تا سفید و پفکی شود و با برگرداندن ظرف از آن نریزد،زرده ها را با چنگال زده و بهش بکینگ پودر و دلستر و نمک و ادویه جات و زعفران را اضافه کرده و کمی هم میزنیم و به سفیده اضافه میکنیم و کمی با دور کند همزن میزنیم بعد مخلوط شیر و خمیرمایه را اضافه میکنیم و کمی مواد رو مخلوط میکنیم و کم کم آرد را اضافه کرده و مواد رو با لیسک هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسند بعد روی آنرا با سلفون پوشانده و یکساعت بهش استراحت میدیم بعداز مزه دار شدن سینه های مرغ پیازهای خلالی را از آن جدا کرده و نوارهای مرغ را داخل خمیر بنیه میریزیم و یکی یکی از خمیر درمیاریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم،حتما اجازه بدین روغن داغ بشه بعد فیله های مرغ را داخلش بندازید و با حرارت ملایم اجازه بدین تا فیله ها مغزپخت شوند.
بهترین سس برای جوجه چینی و غذاهای سوخاری سس تارتار هست
مواد لازم سس تار تار
سس مایونز ۱ پیمانه
خیارشور رنده شده نصف پیمانه
جعفری خرد شده ۳ قاشق غ
پیازچه خرد شده ۲ قاشق غ
یک عدد زرده تخم مرغ آبپز و رنده شده
سیر رنده شده ۱ حبه
آبیلموی تازه ۱ قاشق غ
شکر ۱ قاشق چ
طرز تهیه
سس مایونز را در ظرفی ریخته و جعفری و پیازچه خردشده و خیار شور و سیر رنده شده و زرده تخم مرغ آبپز رنده شده و آبلیمو و شکر را با هم مخلوط میکنیم٫من موادمو بعد از مخلوط کردن میکس کردم.
قارچها روهم تو خمیر بنیه سرخ کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه