آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه خمیر بنیه

آموزش طرز تهیه خمیر بنیه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

دلستر بدون طعم ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شیر نصف لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد حدود ۲ لیوان
زعفران رقیق شده دو قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه و قرمز،پودر سیر و آویشن از هر کدوم نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

شیر را ولرم میکنیم و خمیر مایه را بهش اضافه کرده و اجازه میدیم چند دقیقه بمونه تا خمیر مایه کمی کف کند،زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با همزن دو الی سه دقیقه میزنیم تا سفید و پفکی شود و با برگرداندن ظرف از آن نریزد،زرده ها را با چنگال زده و بهش بکینگ پودر و دلستر و نمک و ادویه جات و زعفران را اضافه کرده و کمی هم میزنیم و به سفیده اضافه میکنیم و کمی با دور کند همزن میزنیم بعد مخلوط شیر و خمیرمایه را اضافه میکنیم و کمی مواد رو مخلوط میکنیم و کم کم آرد را اضافه کرده و مواد رو با لیسک هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسند بعد روی آنرا با سلفون پوشانده و یکساعت بهش استراحت میدیم بعداز مزه دار شدن سینه های مرغ پیازهای خلالی را از آن جدا کرده و نوارهای مرغ را داخل خمیر بنیه میریزیم و یکی یکی از خمیر درمیاریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم،حتما اجازه بدین روغن داغ بشه بعد فیله های مرغ را داخلش بندازید و با حرارت ملایم اجازه بدین تا فیله ها مغزپخت شوند.
بهترین سس برای جوجه چینی و غذاهای سوخاری سس تارتار هست

مواد لازم سس تار تار

سس مایونز ۱ پیمانه
خیارشور رنده شده نصف پیمانه
جعفری خرد شده ۳ قاشق غ
پیازچه خرد شده ۲ قاشق غ
یک عدد زرده تخم مرغ آبپز و رنده شده
سیر رنده شده ۱ حبه
آبیلموی تازه ۱ قاشق غ
شکر ۱ قاشق چ

طرز تهیه

سس مایونز را در ظرفی ریخته و جعفری و پیازچه خردشده و خیار شور و سیر رنده شده و زرده تخم مرغ آبپز رنده شده و آبلیمو و شکر را با هم مخلوط میکنیم٫من موادمو بعد از مخلوط کردن میکس کردم.
قارچها رو‌هم تو خمیر بنیه سرخ کردم
طرز تهیه خمیر بنیه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی