آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه تیریت، غذای سنتی ترکیه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تیریت، غذای سنتی ترکیه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

نان باگت (بیات): یک الی 3 عدد
آب قلم: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
کره یا روغن: 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
ماست: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
زیره (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

مواد لازم رویه

کره (ذوب شده): یک قاشق سوپ خوری
برگ جعفری: 4 الی 5 عدد

طرز تهیه

1. ابتدا نان های باگت را به ابعاد کوچک برش دهید.

2. سپس آنها را 2 الی 3 بار در آب قلم فرو کنید تا خیس خورده و نرم شوند.

3. کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا برشته شود.

4. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زیره و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. هنگامی که رنگ رب تغییر کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید.

5. مایه گوشت را با نان باگت ها سرو کنید و روی آن ها ماست بریزید و با برگ جعفری تزئین کنید.
طرز تهیه تیریت، غذای سنتی ترکیه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی