آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه ترشی سیر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ترشی سیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

سیر (پوست کنده) 225 گرم
فلفل دلمه ای (قرمز بزرگ) – خرد شده 1 عدد
سرکه 2 فنجان
شکر 150 گرم
پودر خردل 1/2 قاشق چای خوری
دانه کرفس 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-حبه های سیر را در یک کاسه متوسط بریزید و در صورت لزوم حبه های بزرگ را از وسط نصف کنید. سپس با فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط کنید.

2-سرکه و شکر را در یک ماهی تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. پودر خردل و دانه های کرفس را در یک کیسه کوچک (مانند چای کیسه ای) بپیچید و در ماهیتابه بگذارید. بعد از اینکه سرکه به جوش آمد به مدت ۵ دقیقه زمان دهید تا بجوشد.

3-سپس مخلوط سیر و فلفل را اضافه کرده، اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر بجوشدو بعد کیسه را خارج کنید.

4-و فلفل دلمه ای را در ظرف مورد نظر برای ترشی ریخته، سپس مایع باقیمانده را روی آنها بریزید.

5-درب ظرف را محکم ببندید تا هوا نکشد و بعد حداقل ۳ هفته قبل از سرو در یخچال یا جای سرد بگذارید.
طرز تهیه ترشی سیر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی