آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تاتلی بابا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی بابا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 استکان ماست (84 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
2 لیوان آرد
برای شربت:
3 لیوان شکر
3 لیوان آب
3_2 قطره آبلیمو

طرز تهیه

برای خمیر تاتلی ابتدا روغن مایع ، ماست و تخم مرغ را داخل ظرف گودی بریزید و هم بزنید. بکینگ پودر ، وانیل و آرد را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده کنید. (آرد را با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود)
از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید. داخل قالب های کوچک مافین بذارید. قالب ها را داخل سینی فر بذارید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. (حدود 30_25 دقیقه میپزد ، به جای قالب مافین میتوانید خمیر را گرد کنید و داخل سینی چرب شده بچینید اگر داخل قالب مافین نذارید ممکن است کمی پهن شود)
برای شربت آب ، شکر و آبلیمو را داخل ظرفی بریزید و تا وقتی که شکر حل شود هم بزنید(روی اجاق گذاشته نمیشود و نمیجوشد)
تاتلی های سرخ شده را بلافاصله بعد از بیرون آوردن از فر داخل شربت بندازید. حدود 2 دقیقه داخل شربت نگه دارید. سپس از شربت بیرون آورید و داخل ظرف سرو بذارید. شربت باقیمانده را روی تاتلی بریزید و کمی صبر کنید تا شربت را جذب کند(اگر خیلی شربتی و خیس دوست ندلرید میتوانید تمام شربت را نریزید ). به شدت توصیه میکنم امتحان کنید. نوش جان
طرز تهیه تاتلی بابا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی