آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه بال مرغ سوخاری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بال مرغ سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

بال مرغ 1300 گرم
شربت افرا 1 فنجان
سس فلفل 2/3 فنجان
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
سس خردل 2 قاشق غذا خوری
آرد 100 گرم
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه

1-بال های مرغ را به سه تکه کات کنید و ته بال ها را دور بیندازید. داخل یک قابلمه بزرگ، شربت افرا، سس فلفل، آبلیمو و خردل را مخلوط کنید و به جوش آورید، بپزید تا آب آن تبخیر شود و به اندازه یک فنجان بماند.

2-داخل یک کیسه پلاستیک بزرگ، آرد، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را مخلوط کنید و بال ها را اضافه کنید و آن ها را داخل کیسه تکان دهید

3-داخل یک قابلمه، روغن را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) داغ کنید و بال ها را درون روغن سرخ کنید و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه هر کدام و روی کاغذ حوله ای قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود و آن ها را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و سس را اضافه کرده، مخلوط کنید و سرو کنید.
طرز تهیه بال مرغ سوخاری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی