آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه بورک سیب زمینی(غزل)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بورک سیب زمینی(غزل) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای خمیر:
2 لیوان پر آرد
1 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک

نصف لیوان نشاسته گندم برای باز کردن خمیر
کره(مارگارین)ذوب شده و ولرم شده برای بین لایه های خمیر

برای توش:
250 گرم گوشت چرخ کرده
2 قاشق غذاخوری کره(مارگارین) یا روغن مایع
2 سیب‌زمینی آبپز شده
2 پیاز
جعفری
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه(به اختیار اندازشو تغییر بدین)
1 قاشق چایخوری نمک
یا هرچیز دیگه ای که دوست دارین

برای روش مالیدن:
1 زرده تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه

آرد رو الک کنین، به وسطش، آب ماست، روغن مایع، تخم مرغ ونمک رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.روش یک دستمال نم بزارین و 1 ساعت استراحت بدین.خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنین و با وردنه به اندازه بشقاب باز کنین(با نشاسته باز کنین،یعنی روش نشاسته بپاشین و با وردنه باز کنین).بعد روی خمیر ها کره ذوب شده و ولرم شده بمالین و بزارین روی هم.بعد با وردنه، اونقدر باز کنین که به نازکی خمیر یوفکا شه.
برای توش، پیاز رو تفت بدین، گوشت چرخ کرده رو اضافه کنین و بپزین، سیب زمینی های آبپز شده رو مکعبی خرد کنین و اضافه کنین، بعد بپزین و نمک و فلفل و جعفری هم اضافه کنین و از روی شعله بردارین.
خمیر رو به شکلهای مثلث ببرین و داخلشون مواد رو بزارین و از اطراف به داخل تا کنین و رول کنین مثل شکل.روی کاغذ روغنی بچینین و روشون زرده تخم مرغ و روغن بمالین و در فر گرم شده200 درجه، 25 دقیقه بپزین
طرز تهیه بورک سیب زمینی(غزل)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی