آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه براونی شکلاتی و کدو حلوایی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه براونی شکلاتی و کدو حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

3 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق)
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
200 گرم شکلات تلخ
150 گرم کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1/4 قاشق چایخوری نمک
از 1 لیوان به اندازه یک بند انگشت کمتر آرد

برای قسمت کدوحلوایی:
1 لیوان پوره کدوحلوایی (5_6 برش)
2.5 قاشق غذاخوری شکر
1/2 قاشق چایخوری دارچین
1 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق)
2 قاشق مرباخوری کره آب شده
1 قاشق مرباخوری آرد

طرز تهیه

برای قسمت کدوحلوایی؛ کدوحلوایی ها را داخل قابلمه بریزید آب را تا جاییکه کمی از روی آن بالاتر بیاید بریزید، تا وقتی که به قوامی برسد که له شوند آب پز کنید. آب آن را گرفته، در غذاساز پوره کنید. بقیه مواد را به پوره کدو حلوایی اضافه کنید و با همزن برقی تا زمانیکه بصورت یکدست و یکپارچه شود چند دقیقه هم بزنید و کنار بذارید.
برای قسمت شکلاتی؛ کره را با دقت بدون سوزاندن آب کنید و از روی حرارت بردارید.
شکلات ها را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود.
تخم مرغ ها را داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن هم بزنید، بعد از مدت کوتاهی هم زدن شکر را اضافه کنید، حدود 5_10 دقیقه تا زمانیکه سفید شود خوب هم بزنید.
مخلوط شکلات و کره را که گرمای اولیه اش را از دست داده، آهسته آهسته به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و تا وقتی که کاملا مخلوط شوند هم بزنید.
در مرحله آخر، آرد، نمک و وانیل را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن مواد خشک، فقط تا حدودی که مخلوط شوند به مدت خیلی کم هم بزنید و همزن را خاموش کنید. (توجه کنید که به هیچ وجه مدت زیادی هم نزنید.) مایه براونی را داخل ظرف فر که کاغذ روغنی پهن شده (من ظرف پیرکس مربعی کوچک استفاده کردم)بریزید و روی آن در نقطه های متفاوت و به هر قسمت یک قاشق از مواد کدوحلوایی بریزید، با نوک یک چاقو شکل موج بدهید.
داخل فر 165 درجه از قبل گرم شده حدود 35_40 دقیقه بپزید.
براونی نفیسمان برای سرو حاضر است
طرز تهیه براونی شکلاتی و کدو حلوایی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی