آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه آبگوشت کوفته ریزه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه آبگوشت کوفته ریزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

پیاز خرد شده 1 عدد
روغن یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
بادمجان بزرگ 1 عدد
گوجه فرنگی متوسط 2-1 عدد
نعناع خشک 1/2 تا 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
غوره یا گوجه سبز به مقدار لازم

مواد کوفته ریزه:

گوشت سر دست بی استخوان 300 گرم
پیاز 1 عدد
زردچوبه 1/3 تا 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
آرد نخودچی 1 قاشق سوپ خوری
فلفل مقدار کمی

طرز تهیه

پیاز را با یک قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید. زردچوبه را افزوده و هم بزنید. بادمجان را به قطعات بزرگ خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی بیش تر تفت دهید، سپس گوجه فرنگی را چهار قاچ کرده و بیفزایید و به آرامی مخلوط کنید. نصف قاشق سوپ خوری روغن را داغ کرده و نعناع را اضافه کنید و هم بزنید و شعله را خاموش کنید و نعناع را همراه نمک به بادمجان اضافه کنید و بعد حدود 6 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. برای تهیه کوفته ریزه، گوشت را در غذاساز یا مشابه آن همراه پیاز،‌ زردچوبه، نمک و فلفل به صورت گوشت کوبیده در آورید،‌ آرد نخودچی را افزوده و کمی مخلوط کنید. در حالی که مخلوط بادمجان در حال جوشیدن است گوشت را به صورت کوفته ریزه های کوچک (حدودا اندازه یک فندق) در آورید و داخل آن بریزید. چاشنی (غوره یا گوجه سبز) را افزوده و پخت را ادامه دهید (برای چاسنی می توانید رب انار هم به کار ببرید). این آبگوشت بسیار خوش مزه است و اگر آب کمتر بریزید می توانید آن را به صورت خوراک مصرف کنید.

نکات

گوجه فرنگی سایز متوسط است و می تواند یک عدد هم استفاده شود.
* نعناع خشک تا یک دوم قاشق چای خوری هم میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه آبگوشت کوفته ریزه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی