سبك زندگي نكات مهم آشپزي نگهداري مواد غذايي

نکاتی که حتما باید در آشپزی گیاهی رعایت کنید

نکاتی که حتما باید در آشپزی گیاهی رعایت کنید

https://7ganj.ir/img/2015/12/q9teaqxdqymkinnpdgkc.jpg

1 – حبوباتی چون عدس ، ماش ، لوبیا و نخود را در مخلوط کن هرگز خرد نکنید زیرا خرد کردن زیاد این مواد غذایی باعث از بین رفتن آنزیم و خاصیت غذایی آنها می شود .

2 – پیاز را به دلیل اینکه تلخ می شود، هیچ گاه چرخ نکنید .

3 – از سبزیجات معطر مثل نعناع ، مرزه ، ترخون و… در غذا کم استفاده شود چون غذا را تلخ می کند .

4 – سیب زمینی را تنها در موقع مصرف خرد یا رنده کنید و با غذا میل نمایید در غیر اینصورت تغییر رنگ می دهد .

5 – برای استفاده بهتر از زعفران باید قبلا مقدار لازم آن را در آب گرم یا ولم ریخته و برای رنگ گیری بیشتر مدتی صبر کنید .

6 – زردچوبه بیش از حد لازم سبب تلخی خوراک می شود .

7 – از آب لیمو ترش مانده استفاده نکنید چون اسیدی می شود و طعم بدی به غذا می دهد .

8 – عسل را در یخچال نگه داری نکنید .

9 – از آب لیموترش تازه جهت ضد عفونی کردن آب استفاده نمایید .

10 – سبزیجات را برای ضد عفونی حدود 15 دقیقه در آب و نمک قرار دهید .

11 – در غذا ها از آرد بیش از حد استفاده نکنید ، چون غذا مزه آرد خام به خود میگرید .

12 – در درست کردن نوشیدنی ها از آب میوه تازه استفاده کنید تا نوشیدنی شما خوشمزه تر شود .

12+1 – بهتر است میوه ها و سبزیجات تازه کمتر خرد شوند ، خصوصا در تهیه سالاد ها .

14 – پوست خشک شده لیمو ترش یا نارنج یا پرتقال را میتوانید به صورت خلال یا پودر در غذا هاو نوشیدنی ها و مرباجات استفاده کنید .

15 – برای جلوگیری از تیره شدن رنگ آب سیب و آب به ، از مقدار کمی لیموترش تازه استفاده کنید .

16 – بدانید که استفاده بیش از حد عطریات باعث تلخی غذا می شود .

17 – برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ در سالاد ها ، بعد از خرد کردن آن را در کمی آب لیموترش تازه نگه دارید .

18 – به جای موسیر در ماست گیاهی از برگ سبز پیازچه هم میتوانید استفاده کنید .

19 – سبزیجات معطر ( نعناع ، ترخون ، ریحان ، مرزه و…) را در مخلوط کن نریزید چون تلخ و آبدار می شود .

20 – برای رنگ کردن پودر نارگیل از آب چغندر ، آب گوجه فرنگی ، آب سبزیجات ، آب هویج ، آب پرتقال ، آب زعفران و غیره استفاده کنید .

21 – قسمت سفیدی پوست پرتقال یا لیموترش را خوب بگیرید چون سبب تلخی غذا ها و مرباجات و کیک می شود .

22 – به جای عسل از شیره خرما هم میتوانید استفاده کنید .

23 – در بریدن شیرینی ها میتوانید از قالب مخصوص استفاده کنید .

24 – شلتوک یا سبوس برنج یا گندم را در آسیاب آرد کنید و سپس در غذا استفاده کنید .

25 – بهتر است از نمک دریا استفاده شود .

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی