در این مطلب از 7 گنج نکات بسیار مفیدی درباره خريد، نگهداری و پخت و پز سیبزمینی آورده شده است، که حتما برای هر فردي مفید میباشد. با ما همراه شويد ...
در این مطلب از 7 گنج نکات بسیار مفیدی درباره خريد، نگهداری و پخت و پز سيب زميني آورده شده است، که حتما برای هر كسي مفید میباشد. با ما همراه شويد …
نكات مهم در خرید سیب زمینی :
- سیب زمینی های سفت را انتخاب کنید.
- از خرید سیب زمینی های با پوست چروکیده، جوانه زده، نقاط نرم و شل، دارای لک های سبز و تیره خودداری کنید.
- سطح سیب زمینی نباید دارای شکاف وبریدگی باشد.
نكات مهم در نگهداري سيب زميني:
- سیب زمینی ها را در مکان های خنک، خشک و تاریک نگهداری کنید. تاریکی مطلق انبار سیب زمینی باعث تحریک جوانه زنی غده ها می شود.پس در انبار از نور خفیف پراکنده استفاده کنید.
- بهترین دمای نگهداری سیب زمینی 7-10 درجه سانتی گراد است. دمای بیش از این باعث جوانه زدن و چروکیده شدن سیب زمینی می شود.
- سیب زمینی را در دمای اتاق میتوان تا 2 هفته نگهداری کرد.
- سیب زمینی را در کنار پیاز نگهداری نکنید. چراکه گاز متصاعد شده از پیاز فساد سیب زمینی را سرعت می بخشد.
- سیب زمینی را درون کیسه پلاستیکی نگهداری نکنید. سیب زمینی ها را در سبد و یا ظروفی که گردش هوا در اطراف آن بخوبی صورت میگیرد نگهداری کنید.
- از نگه داری سیب زمینی در درون یخچال خودداری ورزید. چراکه در دماهای پایین نشاسته موجود در سیب زمینی به قند تبدیل میگردد.
این امر باعث شیرین شدن سیب زمینی و تیره و قهوه ای رنگ شدن زود هنگام سیب زمینی ها هنگام پخت و سرخ کردن می شود. - چند عدد سیب درختی لابه لای سیب زمینی ها بریزید ، سیب زمینی ها تازه می ماند .
- می توانید روی سیب زمینی ها را با پارچه ی مشکی بپوشانید تا مانع رسیدن نور به آن ها شود . با این روش نیز سیب زمینی ها تازه می ماند .
نكات مهم در پخت سيب زميني:
بهترين روش استفاده از سيب زميني:
- برای پختن سیبزمینی، سیبزمینی را باید در آب سرد انداخت تا رفتهرفته جوش آید و بپزد.
- بهترین نوع خوراک سیبزمینی تنوری یا بخارپز آن میباشد.
- بهترین روش آبپز سیبزمینی این است که با آب کمی سیبزمینی را پخته تا زمانی که سیبزمینی پخته میشود آب ظرف هم خشک میشود این نوع سیبزمینی خیلی خوشمزه است و کمی نمک به آن اضافه میکنند.
جلوگیری از ترك خوردن سيب زميني هنگام پخت:
- اگر میخواهید هنگام پختن ، سیب زمینی شما ترك نخورد، قبل از پختن قدری كره یا روغن روی سیب زمینی بمالید. با این كار نه تنها سیب زمینی ترك نمیخورد ، بلكه طعم بهتری هم پیدا می كند.
روش پخت سریع سيب زميني:
- برای این كه سیب زمینیها سریعتر پخته شود، یك جسم نوك تیز داخل آن فرو كنید، تا سوراخ شود. سپس سیب زمینیها را داخل آب جوش بپزید.
روش سرخ كردن سيب زميني:
- بهترین روش برای سرخ كردن سیب زمینی این است كه ظرف گودی را انتخاب كرده تا نیمه آن روغن بریزید.
- بعد از گرم شدن روغن، سیب زمینیهای خلال شده را داخل آن ریخته و بدون هم زدن آن منتظر بمانید، بعد از چند دقیقه سیب زمینیها روی روغن قرار میگیرند.
- آن ها را بردارید و مقداری دیگر سیب زمینی داخل روغن بریزید. به همین صورت تمام سیب زمینیها را سرخ كنید.
- روغن باقی مانده از این كار سفید است و برای پخت مواد دیگر هم میتوانید از آن استفاده كنید.
اگر اين مطلب را مفيد ميدانيد با دوستانتان به اشتراك بگذاريد….
گردآوري و تاليف : گروه 7گنج
www.7ganj.ir
*** كپي برداري بدون ذكر نام و لينك 7گنج مجاز نمي باشد.
پيشنهاد ما:
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه