سبك زندگي نكات مهم آشپزي نگهداري مواد غذايي

نكات مهم در خريد، نگهداري و پخت سيب زميني

در این مطلب از 7 گنج نکات بسیار مفیدی درباره خريد، نگهداری و پخت و پز سیب‌زمینی آورده شده است، که حتما برای هر فردي مفید می‌باشد. با ما همراه شويد ...

در این مطلب از 7 گنج نکات بسیار مفیدی درباره خريد، نگهداری و پخت و پز سيب زميني آورده شده است، که حتما برای هر كسي مفید می‌باشد. با ما همراه شويد …

سيب زميني

نكات مهم در خرید سیب زمینی :

  • سیب زمینی های سفت را انتخاب کنید.
  • از خرید سیب زمینی های با پوست چروکیده، جوانه زده، نقاط نرم و شل، دارای لک های سبز و تیره خودداری کنید.
  • سطح سیب زمینی نباید دارای شکاف وبریدگی باشد.

 

نكات مهم در نگهداري سيب زميني:

  • سیب زمینی ها را در مکان های خنک، خشک و تاریک نگهداری کنید. تاریکی مطلق انبار سیب زمینی باعث تحریک جوانه زنی غده ها می شود.پس در انبار از نور خفیف پراکنده استفاده کنید.
  • بهترین دمای نگهداری سیب زمینی 7-10 درجه سانتی گراد است. دمای بیش از این باعث جوانه زدن و چروکیده شدن سیب زمینی می شود.
  • سیب زمینی را در دمای اتاق میتوان تا 2 هفته نگهداری کرد.
  • سیب زمینی را در کنار پیاز نگهداری نکنید. چراکه گاز متصاعد شده از پیاز فساد سیب زمینی را سرعت می بخشد.
  • سیب زمینی را درون کیسه پلاستیکی نگهداری نکنید. سیب زمینی ها را در سبد و یا ظروفی که گردش هوا در اطراف آن بخوبی صورت میگیرد نگهداری کنید.
  • از نگه داری سیب زمینی در درون یخچال خودداری ورزید. چراکه در دماهای پایین نشاسته موجود در سیب زمینی به قند تبدیل میگردد.
    این امر باعث شیرین شدن سیب زمینی و تیره و قهوه ای رنگ شدن زود هنگام سیب زمینی ها هنگام پخت و سرخ کردن می شود.
  • چند عدد سیب درختی لابه لای سیب زمینی ها بریزید ، سیب زمینی ها تازه می ماند .
  •  می توانید روی سیب زمینی ها را با پارچه ی مشکی بپوشانید تا مانع رسیدن نور به آن ها شود . با این روش نیز سیب زمینی ها تازه می ماند .

نكات مهم در پخت سيب زميني:

 

بهترين روش استفاده از سيب زميني:

  • برای پختن سیب‎زمینی، سیب‎زمینی را باید در آب سرد انداخت تا رفته‎رفته جوش آید و بپزد.
  • بهترین نوع خوراک سیب‎زمینی تنوری یا بخارپز آن می‎باشد.
  • بهترین روش آب‎پز سیب‎زمینی این است که با آب کمی سیب‎زمینی را پخته تا زمانی که سیب‎زمینی پخته می‎شود آب ظرف هم خشک می‎شود این نوع سیب‎زمینی خیلی خوشمزه است و کمی نمک به آن اضافه می‎کنند.

جلوگیری از ترك خوردن سيب زميني هنگام پخت:

  • اگر می‌خواهید هنگام پختن ، سیب زمینی شما ترك نخورد، قبل از پختن قدری كره یا روغن روی سیب زمینی بمالید. با این كار نه تنها سیب زمینی ترك نمی‌خورد ، بلكه طعم بهتری هم پیدا می كند.

روش پخت سریع سيب زميني:

  • برای این كه سیب زمینی‌ها سریعتر پخته شود، یك جسم نوك تیز داخل آن فرو كنید، تا سوراخ شود. سپس سیب زمینی‌ها را داخل آب جوش بپزید.

روش سرخ كردن سيب زميني:

  • بهترین روش برای سرخ كردن سیب زمینی این است كه ظرف گودی را انتخاب كرده تا نیمه آن روغن بریزید.
  • بعد از گرم شدن روغن، سیب زمینی‌های خلال شده را داخل آن ریخته و بدون هم زدن آن منتظر بمانید، بعد از چند دقیقه سیب زمینی‌ها روی روغن قرار می‌گیرند.
  • آن ها را بردارید و مقداری دیگر سیب زمینی داخل روغن بریزید. به همین صورت تمام سیب زمینی‌ها را سرخ كنید.
  • روغن باقی مانده از این كار سفید است و برای پخت مواد دیگر هم می‌توانید از آن استفاده كنید.

 اگر اين مطلب را مفيد ميدانيد با دوستانتان به اشتراك بگذاريد….

گردآوري و تاليف : گروه 7گنج

www.7ganj.ir

 

*** كپي برداري بدون ذكر نام و لينك 7گنج مجاز نمي باشد.

 

پيشنهاد ما:

آشنايي با خواص و مضرات سيب زميني

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی