آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي نكات مهم آشپزي

ملاس نیشکر ( سیروپ خوشمزه )

تقویم فارسی اندروید

ملاس نیشکر ( سیروپ خوشمزه )

ملاس نیشکر

با شیرین کردن خوراکی ها با این سیروپ خوش رنگ و شیرین از مواد مغذی و سالم آن و میزان گلیسمیک کمتری بهره مند شوید . بنابر یک تحقیق چاپ شده در مجله انجمن رژیم غذایی آمریکا در سال 2009 ملاس نیشکر یعنی همان مایع تلخ و شیرین به جا مانده پس از اینکه بلورهای شکر سومین مرتبه از نیشکر گرفته می شوند ، نسبت به سایر شیرین کننده ها ، آنتی اکسیدان های ضد بیماری بیشتری دارد . برخلاف شکر سفید و سیروپ ذرت ، این فرآورده غلیظ حاوی تمامی آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی در گیاه اصلی از جمله کلسیم ، پتاسیم ، منگنز ، آهن و نیشکر کم رنگ تر و سایر شیرین کننده ها ،این ماده انتخاب بهتری برای کنترل قند خون نیز می باشد .

5 دیدگاه

5 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی