آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه گلهای شکری

آموزش طرز تهیه گلهای شکری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم

نشاسته ذرت 30 گرم
پودر قند 220 گرم
تخم مرغ (سفیده) 1 عدد
کرم تارتار 1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن خوب بزنید تا فرم بگیرد .

2-مخلوط پودر قند و نشاسته را کم کم با قاشق اضافه کنید ‌و همزمان همبزنید تا مایع به دست آمده غلظتش مانند ماست چکیده شود .

3-اگر مایع کمی شل بود می توانید مقدار کمی مخلوط نشاسته و پودر قند اضافه کنید .

4-رنگ مورد نظرتون رو به مایع اضافه کرده همبزنید .در قیفهای یکبار مصرف با ماسوره های کوچک ریخته و گلها و برگهای شکری زیبایی روی کاغذ روغنی بزنید و بگذارید خشک شوند و از آنها برای تزیین کیک ،کاپ کیک ،قند و …. استفاده کنید .

5-به جای کرم تارتار می توانید از آبلیمو استفاده کنید .

سایر نکات

برای تزیین روی قندها می توانید روی مقداری از مایع باقی مانده حوله ی مربوط پهن کنید و وقتی گلها خشک شدن از مقداری از مایع زیر گلها زده و به قندها متصل کنید . اینطوری گلهای روی قند قابل خوردن می شوند
طرز تهیه گلهای شکری

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی