آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک هویج و انبه

آموزش طرز تهیه کیک هویج و انبه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

آرد 1 لیوان
هویج (رنده شده) 1 لیوان
انبه (خرد شده) 1/2 لیوان
گردو (خرد شده) 1/4 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1/2 لیوان
شکر قهوه ای 1/4 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 3/4 قاشق چای خوری
کره (آب شده) 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-در ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کرده و روشن کنید تا گرم شود.تخم مرغ و کره را نیز در دمای محیط قرار دهید.

2-شکر سفید ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ ها ، کره آب شده ، دارچین و کمی نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید. آرد ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کرده و ۳بار الک کنید تا کاملا سبک شده و هوا بخورند .

3-گردو را آسیاب کرده یا ریز خرد کنید و به همراه هویج رنده شده به مواد دیگر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بعد آرد را کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

4-در انتها انبه خرد شده را اضافه کنید و با لیسک مواد را آرام آرام هم بزنید تا انبه ها له نشوند.

5-داخل قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید ، قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

سایر نکات

در صورت تمایل به جای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید
سعی کنید تا حد ممکن هویج را ریز رنده کنید
در صورت تمایل بعد از آماده شدن کیک روی آن خامه فرم گرفته مخلوط با آب هویج بریزید تا خوشرنگ و خوشمزه تر شود.
طرز تهیه کیک هویج و انبه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی