آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک اسفناج با خامه پنیری-میوه ای

آموزش طرز تهیه کیک اسفناج با خامه پنیری-میوه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای کیک:
450 گرم اسفناج یخ زده
4 تخم مرغ
2 پیمانه آرد
1 و 1/3 پیمانه روغن مایع
1 پیمانه پر شکر
3 قاشق چایخوری بکینگ پودر
وانیل(اختیاری)

برای خامه:
500 میلی لیتر خامه
500 گرم پنیر ماسکارپونه
3/4 پیمانه پودر شکر
1ونیم پیمانه بلوبری(اختیاری)
2 پیمانه تمشک قرمز(اختیاری)

طرز تهیه

آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین و الک کنین.اسفناج هارو که از فریزر درآوردین و به دمای اتاق رسیده رو کاملا بگیرین، میتونین از الک استفاده کنین، بعد با 1/3 پیمانه از روغن مایع مخلوط کنین و داخل مخلوط کن بریزین و مخلوط کنین تا کاملا پوره شه،تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین حدود 7 دقیقه، بعد همونجور که دارین با همزن میزنین، پوره اسفناج و بقیه روغن مایع رو اضافه کنین.سپس در 3 مرحله آرد رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.مایع کیک رو داخل قالبتون که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین، حدود 50-60 دقیقه در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا تستر و یا خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توش.کیک رو از فر دربیارین و بزارین تا کاملا سرد شه، بهتره بپوشونین با سلفون و 1 شب بزارین یخچال.بعد به 3 لایه تقسیم کنین ولی لایه آخری خیلی نازکتر باشه، چون قراره بادست خرد کنین روی کیک.
خامه ،پنیر ماسکارپونه و پودر شکر رو خوب بزنین تا فرم بگیره.از این خامه مقداری بردارین و به بقیش، بلوبری و تمشک قرمز اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین،(چون پیدا کردن این میوه ها در ایران سخته، میتونین بجاش از میوه های دلخواه دیگه استفاده کنین ویا اضافه نکنین).
بعد خامه رو به دو قسمت تقسیم کنین و مثل عکس روی هر لایه کیک، یک لایه خامه بدین، بعد لایه آخر و اطراف کیک اون خامه ساده که کنار گذاشتین رو بدین و روش لایه نازکتر کیک رو پودر کنین.کیک رو حداقل 3 ساعت بزارین یخچال و یا بهتره 1 شب بمونه یخچال.قبل از سرو هم میتونین با میوه های دلخواه تزیین کنین.#زهراجون_کیکها
طرز تهیه کیک اسفناج با خامه پنیری-میوه ای

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی