آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کوکیز نوروزی باتزئین آیسینگ

آموزش طرز تهیه کوکیز نوروزی باتزئین آیسینگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

کره ۱۵۰گرم
تخم مرغ یک عدد
پودر قند نصف پیمانه
وانیل ترجیحا مایع به میزان کم
رنده ی پوست لیمو ترش در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری
آرد حدود دو پیمانه

طرز تهیه

ابتدا باید تمام مواد یخچالی مثل کره و تخم مرغ به دمای محیط برسه.
بعد کره نرم شده را به همراه پودر قند کامل با همزن میزنیم تا سبک و کرم رنگ شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مجدد دو دقیقه هم میزنیم.در این مرحله اگر از پوست لیمو ترش استفاده کردید باید اضافه کنید.
بعد کم کم آرد را اضافه میکنیم و به قدری باید اینکار را بکنیم که خمیری لطیف بدست آمده و کامل منسجم شود.
برای برش خوردن بهتر,بهتر است مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهیم.
میتوان این بیسکوییت را به شکل های دلخواه قالب زد ولی من چون قالب تنگ و سبزه نداشتم با چاقو خمیرمو برش زدم، به همین خاطر هم اندازه نیستن.
در این مرحله خمیر را با وردنه روی سطحی پهن کرده و به ضخامت ۵ میلی متر قالب میزنیم و در سینی فر که بهتر است از کاغذ روغنی استفاده شود میچینیم.
فر را یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ سانتی گراد گرم کرده و سینی را در طبقه ی وسط به مدت ده الی پانزده دقیقه میگذاریم تا زیر بیسکوییت ها کمی طلایی شود.

طرز تهیه رویال آیسینگ:

سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۱۵۰ گرم
کرم تارتار ۱/۸ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
مقداری از اسانس دلخواه
سفیده تخم مرغ رادر ظرف تمیز وبدون رطوبت با همزن برقی خوب میزنیم تا کف کند وفرم بگیرد بعد کرم تار تار وآبلیمو رو اضافه کرده ودوباره کمی هم میزنیم، پودر قند رو کم کم بهش اضافه میکنیم وبا دور کند همزن میزنیم تا مواد مخلوط شوند، چند قطره اسانس میوه هم بهش اضافه میکنیم ورنگ خوراکی هم بهش اضافه میکنیم وبعد از سردشدن بیسکویتها آنها را با آیسینگ تزئین میکنیم، آیسینگ بعد از ۲ ساعت در یخچال خشک میشود.
طرز تهیه کوکیز نوروزی باتزئین آیسینگ

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی