آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه کلوچه کولیره

آموزش طرز تهیه کلوچه کولیره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 5نفر

آرد 3 پیمانه
شیر ولرم 1 پیمانه
شکر 2/3 پیمانه
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
نمک1 قاشق چای خوری
روغن مایع 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1عدد

مواد لازم رومال

تخم مرغ (زرده) 1 عدد
ماست‏ 1 قاشق چای خوری
زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق غذا خوری
کنجد یا سیاهدانه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا خمیرمایه رو میذاریم تا عمل بیاد گرمای شیر باید به حدی باشه که دست رو نسوزونه اما گرماش حس بشه ۱ قاشق از شکر رو توی شیر ریخته خمیرمایه رو روش می پاشیم کمی ظرف رو تکون میدیم سرش رو میپوشونیم و ۵ تا ده دقیقه اجازه میدیم تا پف کنه.

2-بقیه مواد را به خمیرمایه اضافه کرده آرد رو هم کم کم روش الک میکنیم تمام مواد خمیر رو مخلوط میکنیم و ۵ دقیقه به خوبی ورز میدیم.

3-کف ظرفی رو چرب میکنیم خمیر رو داخلش میذاریم سرش رو با پارچه می پوشونیم و درجای نسبتا گرم به مدت ۱ تا ۲ ساعت قرار میدیم تا پف کنه.

4-بعد از این مرحله کمی با دست پف خمیر رو میگیریم و از خمیر چونه هایی در اندازه های مساوی برمیداریم با دست یا وردنه به ضخامت کمتر از ۱سانت پهن کرده و روی اونها رومال زده و کنجدوسیاهدونه می پاشیم.

5-کلوچه ها رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدیم.
طرز تهیه کلوچه کولیره

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی