آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه کشک بادمجان

آموزش طرز تهیه کشک بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان متوسط ۸ عدد
کشک ۱ فنجان
گردوی چرخ کرده یک فنجان
نعناع داغ ۲ قاشق سوپخوری
سیر داغ ۳ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
روغن به مقدار کافی
زعفران آب شده سه قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل وزردچوبه به مقدار لازم
پیاز برای پخت گوشت ۱ عدد متوسط

طرز تهیه

بادمجان ها را پوست گرفته و آنها را ۳، ۴ قطعه میکنیم وبه مدت یکساعت در آب نمک میذاریم تا تلخی آنها گرفته شود بعد آبکش میکنیم وکمی نمک روی آنها پاشیده و در روغن سرخ می کنیم، دو لیوان آب جوش و سیر داغ و پیاز داغ رابه بادمجان ها اضافه کرده و میذاریم با شعله ی ملایم بپزند. پیاز را کمی در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را درآن تفت می دهیم. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر می کنیم گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشیده شود وآنرا روی بادمجونها میریزیم،کمی نعناع خشک وگردوی خرد شده وکشک مخلوط شده با زعفران را به آن اضافه کرده ومیذاریم تا کمی بپزه، بعد همه ی مواد را با گوشت کوب له میکنیم ودرظرف موردنظر میریزیم و تزئین میکنیم، من از نعناع داغ وکشک رنگ شده باآب زعفران وآب پودر لبو برای تزئینش استفاده کردم.
نکته: میتونید گوشت رو حذف کنید چون بدون گوشت هم خوشمزه میشه.
طرز تهیه کشک بادمجان

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی