آشپزي و شيريني پزي غذای گیاهی

طرز تهیه کتلت برنجی

آموزش طرز تهیه کتلت برنجی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده …………………. 500 گرم(گوشت گوسفندی)
  • پیاز ………………….. 1 عدد
  • جعفری تازه ………. 1 فنجان(خرد شده)
  • برنج ……………. 1 فنجان(یا یک لیوان پلو)
  • تخم مرغ …………. 1 عدد
  • فلفل سیاه …………….. 1 قاشق چای خوری
  • نمک …………. 1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای سرخ کردن کتلت:

  • تخم مرغ …….. 1 عدد
  • آرد ……….. 3 قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری ……. 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع …….. 1 فنجان

طرز تهیه

نیمی از گوشت چرخ کرده را در تابه ای روی شعله ی متوسط اجاق ، تفت می دهیم تا آب آن کاملا کشیده شود سپس از روی شعله برمی داریم و اجازه می دهیم خنک شود. برنج را با 2 فنجان آب ، دم می کنیم و اجازه می دهیم که برنج هم خنک شود.(یا از یک لیوان پلو ی از قبل آماده، استفاده می کنیم.).

پیاز را ریز خرد می کنیم و در ظرفی، گوشت چرخ کرده ی تفت داده شده، گوشت چرخ کرده ی خام، برنج دم کشیده، پیاز و جعفری تازه ی ریزی خرد شده، نمک ، فلفل سیاه و تخم مرغ را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم و از مایه ی کتلت، تکه هایی به بزرگی تخم مرغ جدا کرده و کف دست به آن شکل می دهیم و در یک سینی می چینیم، این کار را با تمام مایه ی کتلت، انجام می دهیم. آرد معمولی، پودر سوخاری و تخم مرغ را در ظرف های جداگانه ای قرار می دهیم و تخم مرغ را با چنگال خوب می زنیم سپس کتلت ها را ابتدا در آرد معمولی می غلتانیم و بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری و دو طرف کتلت ها را در روغن داغ و روی شعله ی متوسط اجاق، سرخ می کنیم طوری که مغز آن بپزد.

شیرینانه: می توانیم از ادویه های دلخواه مانند زردچوبه و پودر سیر و … نیز استفاده کنیم
طرز تهیه کتلت برنجی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی