آشپزي و شيريني پزي غذای رژیمی

طرز تهیه کباب تابه ای گیاهی

آموزش طرز تهیه کباب تابه ای گیاهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

سویا ریز 2 پیمانه
پیاز متوسط 2 عدد
آرد نخودچی 2 قاشق سوپ خوری
آرد لپه 2 قاشق سوپ خوری
زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری
ادویه مخلوط 1/2 قاشق چای خوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
گوجه فرنگی 3 عدد
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا سوياي ريز را همراه با زردچوبه، ادويه و پودر سیر به مدت ۳۰ دقیقه در آب گرم خیس کنید، سپس آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش خارج شود. سویاها را چرخ کرده و داخل ظرفی بریزید.

2-پیازها را رنده کرده و آبِ آن‌ها را دور بریزید، سپس به سویا اضافه کنید. آرد نخودچی، آرد لپه و مقداری زعفران و نمک هم بریزید. حالا مواد را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. درِ ظرف را بگذارید و آن را به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

3-بعد از زمان ذکرشده فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. ظرف مناسبی را چرب کنید. مایه کباب را به اشکال مختلف قالب بزنید و داخل ظرف بچینید. ظرف را به مدت ۳۵-۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کباب‌ها آماده شود.

4-در این فاصله گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و بگذارید خشک شوند، سپس آن‌ها را به سیخ بکشید و کباب کنید.

5-کباب تابه‌ای را همراه با گوجه‌های کبابی داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و همراه با برنج یا نان سرو کنید.

سایر نکات

در اين مايه كباب تابه‌ای می‌توانید نصف پیمانه لوبیا قرمز پخته و چرخ شده هم استفاده کنید که طعم و بافت خوبي به كباب شما می‌دهد.
طرز تهیه کباب تابه ای گیاهی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی