آموزش طرز تهیه کباب تابه ای گیاهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سویا ریز 2 پیمانه
پیاز متوسط 2 عدد
آرد نخودچی 2 قاشق سوپ خوری
آرد لپه 2 قاشق سوپ خوری
زردچوبه 1/2 قاشق چای خوری
پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری
ادویه مخلوط 1/2 قاشق چای خوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
گوجه فرنگی 3 عدد
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا سوياي ريز را همراه با زردچوبه، ادويه و پودر سیر به مدت ۳۰ دقیقه در آب گرم خیس کنید، سپس آن را در آبکش بریزید تا آب اضافیاش خارج شود. سویاها را چرخ کرده و داخل ظرفی بریزید.
2-پیازها را رنده کرده و آبِ آنها را دور بریزید، سپس به سویا اضافه کنید. آرد نخودچی، آرد لپه و مقداری زعفران و نمک هم بریزید. حالا مواد را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. درِ ظرف را بگذارید و آن را به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
3-بعد از زمان ذکرشده فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ظرف مناسبی را چرب کنید. مایه کباب را به اشکال مختلف قالب بزنید و داخل ظرف بچینید. ظرف را به مدت ۳۵-۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کبابها آماده شود.
4-در این فاصله گوجهفرنگیها را بشویید و بگذارید خشک شوند، سپس آنها را به سیخ بکشید و کباب کنید.
5-کباب تابهای را همراه با گوجههای کبابی داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و همراه با برنج یا نان سرو کنید.
سایر نکات
در اين مايه كباب تابهای میتوانید نصف پیمانه لوبیا قرمز پخته و چرخ شده هم استفاده کنید که طعم و بافت خوبي به كباب شما میدهد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه